National

Iliescu NU participa la prima sedinta PSD din acest an. Care este motivul?

Publicat: 12 ian. 2015
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu participa, luni, la prima sedinta a BPN a PSD din 2015, dupa ce nu a luat parte nici la ultima reuniune a CExN de la sfarsitul anului trecut, unde au fost validati noii membri ai Guvernului Ponta 4.
Presedintele de onoare al PSD a evitat sa mai participe la reuniunile publice ale partidului dupa ce, la sedinta CExN convocata dupa esecul de la alegerile prezidentiale, vicepresedintele Ioan Rus a spus ca PSD este etichetat drept un partid ”comunist”.
Ulterior, Victor Ponta a precizat public ca PSD a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost perceput ca fiind un partid al baronilor locali, aparator al coruptilor, care este etichetat drept ”comunist”. La acel moment, deputatul Sebastian Ghita i-a solicitat lui Iliescu sa faca un pas in spate si sa nu mai apara public langa liderii PSD. Ulterior, Ghita a demisionat din PSD. Iliescu a raspuns acestor acuze printr-o scrisoare deschisa postata pe blogul sau, in care arata ca PSD nu poate fi condus ca o corporatie.
Sursa: stirileprotv.ro


loading...

Adauga un comentariu