Stiri si curiozitati

Ilinca Vandici a fost inselata. Este pentru prima data cand a vorbit despre aceasta situatie dureroasa

Publicat: 23 sept. 2019

Aflata in pauza cu emisiunea “Bravo, ai stil”, Ilinca Vandici isi canalizeaza energia spre mediul online. Prezentatoarea TV urmeaza sa-si lanseze propriul canal pe YouTube, unde le va impartasi fanilor experinte din viata ei, despre care nu a avut curajul sa vorbeasca pana acum.

„Sunt in derulare cu un proiect de suflet, un proiect personal, care are legatura cu toate lucrurile prin care am trecut si care m-au transformat. Sunt chestiuni extrem de intime, pe care, in sfarsit, am curajul sa le dezvalui tuturor celor care ma urmaresc. O sa-mi lansez un canal de YouTube. Nu as putea sa il numesc vlog, pentru ca nu tin neaparat sa fie o chestiune de rutina”, ne-a spus vedeta Kanal D.

„Sunt lucruri care cred ca e cazul sa iasa la iveala”

Despre ce va vorbi, mai exact, Ilinca?

“Despre intamplari si de situatii in care am fost pusa si prin care am trecut, despre care nu am discutat niciodata la televizor sau in presa, situatii grele, dureroase. Postura femeii inselate, depresia postnatala. Nu pot sa dezvalui chiar tot ce se va intampla acolo, sunt subiecte grele, din punctul meu de vedere. E vorba despre experientele pe care le-am trait de-a lungul timpului si despre care nu am vorbit, fie ca ne referim la viata amoroasa, fie ca ne referim la viata profesionala, sunt lucruri care mi s-au intamplat, pe care nu le-am spus si care cred ca este cazul sa iasa la iveala.

Nu dau nume, nu e ca un fel de jurnal contra cuiva, este pur si simplu o marturisire cat se poate de sincera din partea mea pentru cei care ma privesc. De ce? Pentru ca sper sa pot sa ajut prin experienta mea si prin sfaturile pe care le-as putea oferi pe cineva care nu stie sa gestioneze o astfel de situatie”, ne-a explicat Ilinca Vandici.

Inainte sa demareze acest proiect, vedeta s-a consultat cu sotul ei, Andrei Neacsu: “Lui i se pare superinteresant, insa m-a atentionat: „‘Ai grija ce faci, e posibil ca lumea sa nu inteleaga exact, sa te blameze sau sa incerce sa scoata tot felul de stiri bombastice din ce spui, ai mare atentie, e vorba despre sufletul tau». Si am zis OK, imi asum, desi voi fi vulnerabila facand aceste lucruri si deschizandu-ma atat de mult”.
 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit