Actualitate

Ilinca Vandici a recunoscut cu sinceritate câte operații estetice și-a făcut. Cu ce momente dificile s-a confruntat în viață

Publicat: 09 iun. 2022
Ilinca Vandici a recunoscut cu sinceritate câte operații estetice și-a făcut. Cu ce momente dificile s-a confruntat în viață
Frumoasa prezentatoare de la Kanal D recunoaște deschis că este o adeptă a intervențiilor estetice

Ilinca Vandici va împlini în curând 36 de ani și nu se sfiește să recunoască la ce operații estetice a apelat de-a lungul timpului. Cert este că vedeta Kanal D arată total diferit față de începutul carierei, însă are foarte mare grijă de imaginea ei. Oricum, Ilinca Vandici, mamă a unui copil de 5 ani, este o fană declarată a chirurgiei estetice.

Ilinca Vandici va împlinit în curând, pe 17 iunie, frumoasa vârstă de 36 de ani și se poate lăuda cu o siluetă perfectă. În prezent, prezentatoarea de la Kanal D îmbină cu succes rolurile de mamă și de soție cu cariera la televiziune și își face mereu timp si pentru a se îngriji. În plus, vedeta este adepta unui stil de viată sănătos, este foarte atentă la ce mănâncă și face sport de cel puțin trei ori pe săptămână. Dar cu toate acestea, Ilinca Vandici a apelat de câteva ori la medicul estetician pentru a remedia anumite aspecte care pe ea o deranjau.

Ilinca Vandici a spus ce operații estetice are

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezențe de pe micul ecran de la noi. Prezentatoarea TV este admirată pentru frumusețea și naturalețea ei, însă probabil multă lume a uitat cum arăta vedeta în anii săi de debut. Ambiția a purtat-o departe de Bihor, județul natal, tocmai în Capitală. Ei bine, Ilinca Vandici arăta complet diferit în urmă cu mulți ani, când nu descoperise încă magia bisturiului medicului estetician.

După ce l-a adus pe lume pe băiețelul ei Zian, în urmă cu 5 ani, Ilinca și-a făcut implant mamar, care a costat circa 5.500 de euro. În plus, prezentatoarea și-a făcut și un implant de sprâncene, pentru care a scos din buzunar aproximativ 2.000 de euro. Totodată, și-a pus fațete dentare pentru un zâmbet impecabil, de 200 de euro, și și-a injectat botox și acid hialuronic la nivelul feței.

„Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi). Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Deci am operația de implant mamar și botoxul din frunte și acidul hialuronic din buze”, a povestit Ilinca Vandici.

Cu ce momente dificile s-a confruntat Ilinca Vandici în viață

În urmă cu ceva timp, Ilinca Vandici a vorbit despre momentele delicate din viața ei. Vedeta de la Kanal D și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă din cauza unei boli necruțătoare. În plus, frumoasa prezentatoare a trecut prin nenumărate depresii, însă acestea au ajutat-o să fie o femeie puternică. Astfel, după ce a suferit foarte tare când și-a pierdut tatăl care a avut cancer, în urmă cu câțiva ani, după nașterea fiului ei, Zian, prezentatoarea a intrat în depresie.

„Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător. (…) Un om care m-a susținut, care a crezut în mine și care mi-a oferit educația pe care o am și astăzi. Un om datorită căruia sunt ceea ce sunt astăzi”, a mărturisit Ilinca Vandici.
Adauga un comentariu