Cultural

Ilinca Vandici, apariții surprinzătoare pe Facebook. Ce mesaj a postat vedeta pentru cei care o critică 

Publicat: 22 iun. 2022
Ilinca Vandici Facebook
Ilinca Vandici este extrem de activă pe Facebook și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Ilinca Vandici, i-a uimit pe toți cu apariții inedite pe Facebook. Frumoasa vedetă arată spectaculos la vârsta sa și face furori de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Ilinca Vandici a fost și este mereu în atenția publicului, iar nu de puține ori s-a confruntat cu scandaluri și controverse. Aceasta a fost sancționată de unii pentru declarațiile sale surprinzătoare despre soț, căsnicie și viața de familie. Iată ce mesaj a postat vedeta pentru cei care o critică.

Ilinca Vandici, în ipostaze surprinzătoare pe Facebook

Ilinca Vandici este o prezență răvășitoare în showbiz-ul românesc. Vedeta are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. La vârsta de 36 de ani, Ilinca Vandici se mândrește cu o siluetă de invidiat și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii de pe Facebook cu fotografii în ipostaze incendiare și ținute sexy.

Îndrăgita prezentatoare tv nu a acceptat să pozeze în celebra revistă Playboy, însă s-a lăsat fotografiată seminud de mai multe ori, spre încântarea publicului masculin.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ilinca Vandici are o familie frumoasă de care este tare mândră. Vedeta este căsătorită cu Andrei Neacșu, iar de când a devenit mamă radiază de fericire.

Frumoasa prezentatoare a mărturisit că este dispusă să îi ierte multe partenerului ei, inclusiv infidelitatea, declarații care i-au surprins pe mulți. Aceasta a fost criticată pentru atitudinea și ideile sale, însă vedeta a precizat că a fost înțeleasă greșit.

,,Am lăsat să se înțeleagă altceva. Asta cu violența mă doare, eu susțin femeile, copiii. Andrei nu a fost în situația de a mă înșela. În schimb, în trecut, mi s-a întâmplat asta. Acel bărbat nu era soțul meu, era iubitul meu, și totuși l-am iertat pentru infidelitate! Dacă iert, nu înseamnă că accept sau promovez asta. Fiecare femeie are propriile reguli. Suntem oameni și suntem supuși greșelii. Am greșit pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite.”, a declarat aceasta.

În prezent, Ilinca Vandici se bucură din plin de viață alături de soțul ei și de copil, declarându-se o femeie împlinită. Celebra prezentatoare arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

O prezență răvășitoare în mediul online este și Eva Zaharescu. Fiica prezentatoarei de știri Andreea Berecleanu este extrem de activă pe rețelele de socializare și face furori cu fotografiile provocatoare. O altă vedetă care își surprinde fanii de pe Instagram cu ipostaze incendiare este Corina Caciuc.

Ce le-a transmis vedeta internauților care au criticat-o

Ilinca Vandici este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde postează fotografii inedite și împărătește cu fanii experiențe din viața sa. După ce a fost aspru judecată pentru declarațiile făcute în urmă cu ceva vreme, că i-ar ierta orice soțului ei, inclusiv infidelitatea, prezentatoarea a reacționat imediat.

Aceasta a mărturisit că a reușit să depășească cu greu scandalul în care a fost implicată și a postat recent un mesaj pe Facebook pentru cei care au criticat-o.

,,Când te-ai îmbrățișat ultima oară și ți-ai spus că te iubeșți și te accepți așa cum ești? Nu căuta aprobarea altora, ci trăiește în acord cu vocea ta interioară. Fiecare om pe care îl întâlneșți și care își dă cu părerea în ceea ce te privește are o percepție profund subiectivă, o viziune care este limitată de propriile sale credințe și de experiența sa de viață. Ceea ce este adevărat sau valabil pentru om poate să fie total greșit pentru altcineva. Nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru ceea ce ești sau pentru felul în care alegi să-ți trăiești viața.”, a scris vedeta tv pe rețelele de socializare.

Ilinca Vandici se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de viață alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Prezentatoarea tv este extrem de activă pe Facebook și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Vedeta nu ține cont de criticile celor din jur și se mândrește cu familia ei frumoasă.
Adauga un comentariu