Cancan

Ilinca Vandici, o vedetă mereu la înălțime. Prezentatoarea are o soră mai mare, la fel de frumoasă ca ea

Publicat: 25 nov. 2021
Ilinca Vandici înălțime
Ilinca Vandici are o soră la fel de frumoasă ca ea

Ilinca Vandici este o vedetă la înălțime. Vedeta este cunoscută pentru emisiuni ca „Bravo ai stil” și „Te cunosc de undeva”. Sora sa, Natalia Vandici, este cu trei ani mai mare decât ea și este profesoară. În copilărie, îndrăgita prezentatoare a vrut să fie ca sora sa. Pe canalul de YouTube, a filmat mai multe vloguri alături de Natalia. Anul trecut, Ilinca Vandici și soțul său au fost martori la cununia civilă a surorii sale.

Ilinca Vandici s-a născut pe data de 17 iunie 1986. Înainte de cariera de prezentatoare, ea a participat la concursul Miss Universe 2004. S-a căsătorit cu Andrei Neacșu în 2017 și cei doi au împreună un fiu pe nume Zian. Înainte de căsnicia cu frumoasa vedetă, Andrei a mai avut relații cu Andreea Tonciu și Anda Adam.

Ilinca Vandici, o vedetă la înălțime

Frumoasa prezentatoare și-a început cariera în anul 2007, la postul de televiziune B1TV. Tot în acel an, s-a mutat la postul de televiziune Kanal D. De-a lungul carierei, a prezentat emisiuni ca „Bravo ai stil” și „Te cunosc de undeva”. Înainte să devină faimoasă, Ilinca Vandici a realizat un pictorial nud de care nu este foarte mândră.

Pe lângă cariera de prezentatoare, Ilinca Vandici a cochetat și cu actoria. Astfel, ea apărut în telenovele celebre, ca Narcisa Sălbatică. Ilinca Vandici, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a pozat nud la începutul carierei și are un soț aproape la fel de faimos, dar în domeniul sportiv. Cariera prezentatoarei a început pe postul B1TV, la rubrica Meteo. Deși publicația pentru care a pozat susține că a fost un pas important în cariera Ilincăi, aceasta nu este foarte mândră de acel moment al carierei.

Cine este sora Ilincăi Vandici și cu ce se ocupă

Natalia Vandici este sora celebrei prezentatoare. Cu toate că este la fel de frumoasă ca sora sa mai mică, Natalia nu a apărut niciodată în lumina reflectoarelor. În anul 2013, aceasta a fost profesoară în localitatea Măgești, județul Bihor. În acest moment, Natalia este profesoară de limba română. În vara anului trecut, Natalia s-a căsătorit cu iubitul său Alexandru. La acea dată, mireasa era însărcinată în 5 luni. La cununia civilă, martorii au fost prezentatoarea Bravo ai stil și soțul ei, Andrei.

Din cauza pandemiei, cei doi nu au avut parte de petrecere de nuntă și nici luna de miere. Ceremonia a fost restrânsă și a avut loc în comuna Tunari, fiind oficializată de către socrul prezentatoarei TV. Și aceasta deoarece Alexandru Neacșu este primarul acelei localități. În ciuda faptului că vorbește extrem de rar despre Natalia, Ilinca Vandici are o relație foarte bună cu sora sa. Și cumnatul Ilincăi Vandici lucrează în televiziune, doar că în spatele camerelor de filmat. Tot pe canalul de YouTube, Ilinca Vandici a povestit că sora sa i-a fost model în copilărie.

„Vedeam și observam absolut orice detaliu de la forma unghiilor, oja pe care o folosește, hainele cu care se îmbracă, culorile”, a povestit Ilinca Vandici.

În altă ordine de idei, Ilinca Vandici este o vedetă la înălțime, care are o soră mai puțin faimoasă, dar la fel de frumoasă ca ea.

Adauga un comentariu