Local

Iluminatul public, extins in municipiul Iasi

Publicat: 27 ian. 2016
1

Dupa numeroasele reclamatii venite din partea cetatenilor, referitoare la lipsa iluminatului public in zona Metalurgie Gradinari, autoritatile locale au facut demersuri pentru a rezolva aceasta situatie, iar municipalitatea da vesti bune pentru locuitorii din aceasta zona a Iasului. Sefii Primariei Iasi au semnat recent un contract privind modernizarea prin extindere a iluminatului public din zona Gradinari, iar câstigatorul licitatiei organizate de municipalitate este SC Electroaxa SRL din orasul Suceava.

Contractul privind modernizarea zonei Gradinari in privinta iluminatului stradal se refera in special la zona locuintelor sociale si a blocurilor ANL, acolo unde era o problema care dura de mai multa vreme.
Autoritatile locale au anuntat faptul ca valoarea totala a lucrarilor este de aproximativ 386.000 de lei pentru extinderea iluminatului public in aceasta zona a orasului. Conform oficialilor Primariei Iasi, lucrarile vor incepe dupa terminarea sezonului rece si vor dura aproximativ trei luni. Reclamatiile privitoare la lipsa iluminatului stradal sunt multe, acestea vizand multe zone in care reteaua este uzata si nu a fost modificata de ani buni, asa cum se intampla in majoritatea cartierelor din Iasi.

Adauga un comentariu