Diverse

Imagine sfasietoare: batrana abandonata in gara din Craiova de familie. Ii asteapta de 1 luna

Publicat: 25 ian. 2018
14

Un caz socant care a revoltat un oras intreg. O batrana a fost abandonata de propria ei familie in gara din Craiova. Femeia a ramas pe o banca din gara, alaturi de toate bagajele.    

Citeste si VIDEO – La 93 de ani, mamaie Maria isi taie singura lemnele, hraneste animalele si are grija de casa, iar ca sa isi aline singuratetea impleteste. Femeia e vaduva de 16 ani si mai are o singura dorinta

Oamenii care stiu situatia femeii sustin ca familia i-a spus sa-i astepte in acel loc, pentru ca vor reveni sa o ia. De atunci a trecut insa mai bine de o luna si nimeni nu a mai revenit.

Citeste si Cand mama lui a murit si-a dat seama ca l-a mintit toata viata, asa ca a scris o scrisoare, voia sa stie toata lumea ce secrete i-a ascuns. Cand le-a aflat, ea era pe patul moarte. Uite ce-i facuse mama lui toata viata, chiar si cand crescuse – Toate mame

"Rudele au spus sa ii astepte acolo ca se intorc imediat si se pare ca de o luna nu s-au mai intors. Nimeni nu se sesizeaza cu nimic. Doar trecatorii si un gardian de aici ii mai dau de mancare. Gardianul mi-a spus ca are grija de ea pentru ca din cand in cand mai cade si o ridica iar pe banca", a declarat un martor, potrivit observator.tv.

Citeste si Batrana de 99 ani, adoptata de o familie – O poveste care te va impresiona

Povestea batranei a fost facuta publica pe grupul de Facebook 'Esti din Craiova daca…', iar unii membri au anuntat deja ca vor sa o ajute pe femeie.
Adauga un comentariu