Arheologie

Imaginea surprinsa in Ucraina care arata de ce vor RUSII puterea. „TOTUL va fi descoperit”

Publicat: 21 nov. 2014

Chiar daca aceasta teorie pare a fi una a conspiratiei, cea mai veche piramida de pe Terra a fost descoperita in apropierea orasului ucrainean Lugansk. Conform arheologilor care au realizat marea descoperire in 2012, piramida are o vechime impresionanta fiind construita de catre o civilizatie necunoscuta in epoca dinozaurilor, adica cu aproximativ 160 de milioane de ani in urma.

Postul de televiziune ICTV din Ucraina a prezentat un reportaj, in care omul de stiinta Vitali Goh spune ca a descoperit o piramida gigantica, avand o inaltime de 45 de metri si cu latura bazei de 72 de metri.

Vezi si Descoperire surprinzatoare langa o manastire de calugari din Prahova

El sustine ca piramida a fost construita pe vremea cand traiau dinozaurii. Constructia este trunchiata, precum o piramida maya, dar aspectul sau se aseamana mai mult cu una egipteana.

Vezi si MORMANT URIAS descoperit de arheologi

Interesant mai este faptul ca aceasta piramida ciudata este goala pe dinauntru, iar la baza ei se afla un sarcofag in care este ingropata o mumie. Nu s-au dezvaluit prea multe aspecte cu privire la corpul mumiei, dar conform zvonurilor aparute, se pare ca are o lungime de maximul 1,5 metri si nu pare sa aiba caracteristici umane, ci mai degraba extraterestre, scrie antena3.ro.

Pe langa aceasta mumie, numeroase artefacte dar si texte antice au fost scoase la lumina zilei de catre arheologi. Gurile rele spun ca odata descifrate aceste manuscrise, istoria omenirii, dar si numeroase alte secrete despre civilizatiile antice vor fi elucidate. De asemenea, este posibil ca informatii pretioase cu privire la creatie sa fie dezvaluite.

Pornind de la aceste aspecte iesite din comun, exista numeroase voci ale specialistilor din intreaga lume, care sustin ca de fapt armata rusa este interesata in mod special de aceste descoperiri, motiv pentru care a invadat si a pus stapanire pe Crimeea.loading...

Adauga un comentariu