Magazin

Imagini care te vor induiosa pana la lacrimi. Un catel impotmolit in noroi, salvat de la moarte de niste politisti inimosi

Publicat: 19 mai 2014

Un catel din Philadelphia a stat trei zile impotmolit in mal si noroi pana cand doi politisti inimosi l-au salvat de la moarte sigura.

Citeste si: Un caine fidel! Cum l-a aparat pe un baietel cand mama a vrut sa-l loveasca – VIDEO

Ingrijorat ca animalul sau de companie, un catel de nume Pluto, nu s-a mai intors acasa de cateva zile, un barbat din Philadelphia a alertat autoritatile pentru a-l ajuta sa-si gaseasca prietenul necuvantator. Politistii l-au gasit langa un parau, ingropat aproape complet in mal si noroi.

Citeste si: Iesean batut crunt de vecin. Agresorul si-a asmutit cainele asupra victimei

Animalul dadea semne ca se luptase intens pentru a iesi din stransoare. Pluto era extrem de obosit, aproape inconstient cand l-au gasit politistii. Dupa ce a fost salvat, cainele a avut nevoie de cateva zile de spitalizare pentru a-si reveni. Statuse trei zile fara apa si mancare, ingrozit ca nu putea sa se elibereze.

Citeste si: Copil muscat de pitbull. Atacul a fost comandat de STAPAN

Stapanul lui Pluto nu a ezitat sa le multumeasca politistilor care au raspuns promt cererii sale: „Ma simt norocos, mereu sunteti gata mereu sa ne ajutati, sunteti niste oameni sensibili si deosebiti”, a declarat stapanul pentru Daily Mail ca le-a transmis politistilor.

Adauga un comentariu