Stiri medicale

Imagini cu regizorul Alexandru Darie care a ajuns de nerecunoscut din cauza bolii

Publicat: 14 sept. 2019

Alexandru Darie este internat de zece zile la Terapie Intensiva la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti. Starea regizorului, care ar suferi de ciroza si ar fi pe listele de transplant hepatic este una grava, potrivit adevarul.ro.

Fiul regretatului actor Iurie Darie, regizorul Alexandru Darie a implinit 60 de ani pe 15 iunie anul acesta. De cativa ani, regizorul se trateaza de ciroza la Ponderas Academic Hospital, potrivit unor surse. In urma cu zece zile, a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicatie la plamani, sustin apropiatii regizorului, conform adevarul.ro. Problemele cu care acesta se confrunta sunt unele grave, el aflandu-se pe listele de asteptare pentru transplant hepatic. 

Ducu Darie, cum ii spun prietenii, a incercat sa tina cat mai departe de ochii si urechile publicului sau boala care-l macina de ceva timp. Dar fotoreporterii Click! l-au surprins pe Ducu Darie, la inceputul acestui an, in luna ianuarie, cand a mers la spitalul privat la care se trata. Foarte slab si tras  la fata, chircit de tratamente, Alexandru era de nerecunoscut.

Ca sa faca rost de bani pentru chimioterapii si radioterapii, el a fost nevoit sa-si vanda cam tot ce are. Intai masina, in vara anului trecut, apoi apartamentul, asta-iarna. Ducu Darie a ramas doar cu bunurile mostenite in anul 2006: un teren intravilan de 1.000 mp in comuna Tartasesti, judetul Dambovita, si doua case de vacanta in aceeasi localitate. Sunt de la regretatul sau tata, actorul Iurie Darie, si probabil ca nu a putut sa se desparta deocamdata de ele.
 loading...

Adauga un comentariu