Local

Imagini cu un puternic impact emoțional! Un bărbat din Iaşi îşi loveşte cu pumnul fiul. Mama, în loc se intervină, filmează râzând – VIDEO, UPDATE

Publicat: 12 ian. 2022
Copilul cu unele probleme este filmat de mama care se amuză copios că bărbatul îl loveşte pe băiat

Imagini greu de privit! Deşi iniţial părea că este o joacă între tată şi fiu, în imagini se poate observa clar cum cel care îi este tata şi ar trebui să-l protejeze îl loveşte.

Copilul de 12 ani cu unele probleme este filmat de mama care se amuză copios că bărbatul îl loveşte pe băiat.

În momentul de faţă a fost demarată o anchetă a poliţiei pentru a se stabili cu exacitate întreaga situaţie de fapt. De asemenea, a fost anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC Iaşi).

UPDATE: „În urma apariției în mediul online a unor imagini video cu privire la agresarea unui minor, polițiștii Secției nr. 8 Poliție Rurală Lețcani s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violență în familie, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun. De asemenea, precizăm că, în prezent minorul împreună cu mama se află într-un centru pentru victimele violenței domestice”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional!
Comentarii
  • Foarte urat din partea parintelui ca nu ajuta intai copilul la probleme si apoi sa se joace cu el. Vinovati sunt si profesorii care le dau tema pentru acasa asa multe probleme. Mama de ce sa fie acuzata ? Facea un film homemade cu familia ei.

  • vai de capul copilului… din pacate are parinti prea idioti ca sa fie parinti…iar pentru cei care nu reusesc sa empatiteze cu durerea copilului, imi pare rau pentru voi cei care tratati o aberatie comportamentala ca ceva firesc. Comentariul celui de sus e tot a unui idiot neexpertizat inca ca si socipat. O tara de analfabeti functionali, rai si involuati…asta avem in jurul nostru.

  • Astia merita batuti pana se invata minte sa nu isi mai agreseze copii , i as bate zi si noapte doar sa tina cont de faptul ca ala i un copil care nu i poate face fata unui animal , ca tata nu il poti numi

  • Si ce-o sa faca Protectia Copilului? Ce a facut si in cazul de la Garbesti cu Marineata care isi batea copiii, inclusiv fetita de 1 an si ce a facut Protectia daca a stiut? A anuntat Politia? A decazut panarama din drepturi? NU .Sa se autosesize Politia (nu Cojocar de la Postul Tibana) si sa o ia la intrebari si pe ea si pe managera de caz care a avut cunostinta despre cum chinuie copiii betivanca. Se lauda prin sat ca ii da Protectia copiii inapoi acasa ca se implica cumatra din Canada. I-auzi Protectie, ati batut palma cu risul de femeie alcoolista si mahalagioaica? Gratis?

  • Pai se vede ca nici acum nu a anuntat Protectia Copilului Politia, ci s-au autosesizat politistii. Ce pretentii sa ai de la alea care fac hartii din birou si le pun la treaba pe asistentele sociale din primarii. Nu le intereseaza sa le fie bine copiilor , ci adultilor si ele repede sa inchida dosarul ca l-au rezolvat.

  • De ce astfel de indivizi sunt lasati sa se reproduca??? Cine e responsabil pentru asta? De ce nu se face ceva in sensul asta? Vedem peste tot sociopati, schizofrenici, handicapati de orice natura, ca se reproduc si aduc pe lume niste fiinte doar ca sa cunoasca suferinta, ignoranta si nepasarea celor din jur.

Adauga un comentariu