Cancan ultimă oră

Imagini de la priveghiul lui Ion Șmecheru. Detalii incredibile despre ultimele sale clipe – Galerie Foto, Video

Publicat: 02 dec. 2021
Priveghi Ion Șmecherul
Priveghi Ion Șmecherul

Marți, 1 decembrie 2021, o veste tristă s-a abătut asupra celor care îl îndrăgeau pe Ion Șmecheru’. Acesta a decedat. Deși de mai multe ori le-a promis fraților Sterp că se va lăsa de alcool, acesta nu a putut să respecte cele spuse și, din păcate, acest viciu l-a ucis.

Familia și apropiații lui Ion Mocanu, cunoscut drept „Ion Șmecherul”, s-au adunat la capela din localitatea Gârbova, acolo unde joi, 2 decembrie 2021, a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al tânărului.

În videoclipul făcut public de Iancu Sterp, cumnata lui Ion Șmecheru’ a făcut declarații cu privire la ultimele sale clipe. Denisa, cumnata tânărului, l-a găsit inconștient în curte. Femeia l-a cărat în casă cu speranța că își va reveni. După ceva timp a fost făcut un apel la numărul unic de urgență 112. Din păcate, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru Ion. Mai multe detalii puteți afla din videoclipul de mai jos:

 

@culita_sterp_officialDumnezeu să-l ierte….😢♬ original sound – Culiţa Sterp

Culiță Sterp: „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus”

După cum a menționat și Culiță Sterp, Ion Șmecheru’ a murit din cauza consumului excesiv de alcool. Acesta a intrat în comă iar la scurt timp inima tânărului a încetat să mai bată.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

În ciuda videoclipurilor care au ajuns virale pe rețelele de socializare, tânărul s-a făcut remarcat prin hărnicia sa. Cel mai probabil, acest lucru i-a convins pe Iancu și Culiță Sterp să îl sprijine și să încerce să îi ofere un trai mai bun.

Anunțul trist a fost făcut chiar de Iancu Sterp

În seara Zilei Naționale a României, nimeni nu se aștepta la o asemenea veste. Unul dintre cei mai virali tineri de pe rețelele de socializare a decedat.

Ion Șmecheru’ a ajuns ușor la sufletul oamenilor datorită simplității și dorinței de muncă dar și prin replicile comice pe care le oferea. Atunci când nimeni nu se aștepta, Iancu Sterp a anunțat că tânărul Ion a decedat.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Iancu Sterp într-o postare de pe Facebook.

Adauga un comentariu