Cancan ultimă oră

Imagini de la ziua de naștere a Vulpiței! Cine i-a fost alături acesteia

Publicat: 15 nov. 2020

Pentru Veronica Stegaru această zi este foarte importantă. Astăzi celebra Vulpița împlinește vârsta de 23 de ani, iar petrecerea e în toi în localitatea din Buzău unde ea și soțul ei s-au mutat în urmă cu doar câteva zile, atunci când un telespectator fidel al emisiunii Acces Direct a hotărât să le facă un bine soților Stegaru și să-i lase să locuiască în casa pe care o deține.

În acest an petrecerea este diferită pentru tânăra devenită celebră la Acces Direct, asta pentru că acum primește mii de urări din partea admiratorilor, iar în tot acest an s-a bucurat de mult răsfățat și lucruri la care nu se aștepta niciodată.

Imagini de la ziua de naștere a Vulpiței!

Aceasta și-a făcut noi prieteni, iar aceaștia nu aveau cum să lipsească de la un moment atât de important pentru ea.

Pentru că în ultimele luni i-au fost mereu alături, nu aveau cum să lipsească de la ziue ei de naștere reporterii Acces Direct, Doina Stina și Radu Rotaru care au ajuns de la primele ore ale zilei în satul în care soții Stegaru s-au mutat recent.

Deși nu a putut să dea o petrecere cu mulți invitați, așa cum și-a dorit, din cauza restricțiilor pandemiei de coronavirus, Vulpița se bucură de compania prietenilor săi de la București, dar și a soțului, Viorel, care astăzi o va răsfăța mai mult ca niciodată!

Încă de ieri acesta s-a apucat de treabă prin curte, căci trebuia ca totul să fie pus la punct de ziua de naștere a mamei fetiței sale și a viitorului copil pe care îl așteaptă împreună cu Vulpița!

Cum a devenit cunoscută Vulpița!

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți încă din luna ianuarie a acestui an, atunci când s-au prezentat la Acces Direct cu un caz destul de serios, însă pe parcurs s-a dovedit a nu fi adevărat.

Cei doi au primit pe deplin atenția publicului, iar până în acest moment au fost timpul pe micile ecrane, având o pauză de două luni, timp în care au plecat la Blegești, localitatea lor natală!

Adauga un comentariu