Cancan ultimă oră

Imagini dureroase cu Oana Lis, în cimitir! A izbucnit în lacrimi lângă mormânt. Fanii i-au criticat gestul

Publicat: 09 ian. 2022
Imagini dureroase cu Oana Lis în cimitir A izbucnit în lacrimi lângă mormânt. Fanii i-au criticat gestul
Oana Lis a făcut o vizită la cimitir pentru a avea parte de un moment de regăsire, așa cum l-a numit ea

Oana Lis a postat recent pe pagina personală de Facebook o serie de fotografii la cimitir, acolo unde a mers pentru a-și plânge liniștită persoanele dragi care au trecut în neființă.

Partenera de viață a lui Viorel Lis s-a postat pe Facebook într-o ipostază tristă, mai precis, la cimitir. Oana Lis s-a fotografiat plângând, însă dacă vedeta și-a dorit doar să-și deschidă sufletul în fața urmăritorilor săi, ei bine, fanii au criticat-o destul de aspru pe blondină pentru pozele postate în mediul online.

Oana Lis: ”Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”

Recent, Oana Lis a făcut o vizită la cimitir pentru a avea parte de un moment de regăsire, așa cum l-a numit ea. Vedeta a postat mai multe fotografii în care plângea, asta pentru că și-a adus aminte de personele dragi care i-au făcut copilăria mai frumoasă, iar care astăzi nu se mai află printre noi.

„Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si sa-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt. DAR AU FOST. Au făcut parte din noi. Din viata noastră, din creșterea si evolutia noastră pe acest pământ. Si sa ne dam voie să fim si vulnerabili si sa plângem putin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

De asemenea, soția fostului edil al Capitalei a povestit un moment de care își aduce aminte cu drag, mai precis atunci când nașa sa i-a oferit o ciocolată care se găsea rar în perioada respectivă, astfel că de dragul amintirilor și în memoria rudei sale, astăzi Oana Lis a dat de pomană acel desert.

”Mi-a oferit-o nasa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Cand o vad in magazine imi aduce aminte de mama si nasa mea, Mimi și de copilăria mea.

Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată cand am sa pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.”, a mai dăugat Oana Lis pe pagina sa personală de Facebook.

Ce părere au avut fanii Oanei Lis despre gestul pe care l-a făcut

Oana Lis  și-a deschis sufletul și prin postarea sa a dorit doar să împărtășească cu fanii ei tot ce a simțit în momentul în care a mers la cimitir pentru o clipă de regăsire, însă internauții nu prea au fost încântați de gestul pe care l-a făcut blondina, asta pentru că s-a fotografiat plângând, în cimitir.

”Ce vrei sa ne arăți că ai plâns și ti s-a scurs machiajul pe ochi”, ”În regulă,adevărat! Dar nu înțeleg de ce a trebuit sa ne arăți ca ai plâns…venea de la sine,asa cred,nu?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților care au reacționat rapid la postarea Oanei Lis.

Cu toate acestea, soția lui Viorel Lis nu a fost deloc deranjată de unele comentarii răutăcioase, așa că, la rândul său, Oana Lis le-a dat replică internauților:

”Băi, sa nu credeti ca stau in cimitir si dau mesaje!!! Am plecat, gata momentul de regăsire”.
Adauga un comentariu