Stiri si curiozitati

Imagini emotionante de la protestul de vineri seara! Povestea din spatele barbatului care a plans in genunchi, aplecat pe steagul Romaniei!

Publicat: 13 aug. 2018
3

Imagini emotionante de la protestul de vineri seara, cu un barbat care a plans in genunchi aplecat pe steagul Romaniei, au devenit virale pe Facebook.

Barbatul care a plans in genunchi este un cunoscut chef roman, Adrian Hadean. Acesta a participat la un show TV culinar si este cunoscut pentru blogul lui in domeniu, unul dintre cele mai vizitate bloguri din Romania.

"Daca as vrea sa risipesc niste oameni care nu-mi dau motiv, as invita pe cineva care sa-mi dea motiv. Poate ca de unde stau jandarmii se vede ca e necesar sa dea cu gaze lacrimogene-n noi, da’ pe unde am trecut eu, oamenii rezemau linistiti gardul dintre noi si ei. Daca eu i-am vazut pe haidamacii care arunca petarde-n cordon, precis i-au vazut si jandarmii si politistii in civil care se afla intre manifestanti. In realitate, elementele turbulente pot fi izolate si calmate fara sa-i afectezi pe cei care protesteaza pasnic. Asta daca vrei.
PS: niste oameni cu onoare militara si coloana vertebrala ar iesi intr-o conferinta de presa, ar cere iertare pentru felul in care au negociat si rezolvat aceasta situatie si ar demisiona. Ma refer la conducerea Jandarmeriei Romane, institutie pe care candva o stimam", a scris Adrian Hadean pe Facebook, scrie wowbiz.ro.

452 de oameni au fost raniti la protestele de vineri seara, dintre acestia 70 fiind spitalizati. La ora 23:00 jandarmii au primit ordin sa ii evacueze in forta pe oamenii care protestau in Piata Victoriei.
Adauga un comentariu