National

Imagini emoționante. Militari Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”, surpriză pentru asistenta umilită de vecini – Video

Publicat: 02 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

O asistentă medicală care se ocupă de bolnavii cu coronavirus a fost umilită de vecinii. Ea a avut parte, totuși, de o bucurie, din partea militarilor români, care au așteptat-o în fața blocului pentru a o felicita pentru eforturile depuse. Mihaela este asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. În această perioadă, ea are grijă de pacienții infectați cu COVID-19. Din păcate, vecinii ei nu sunt mulțumiți de acest lucru, crezâd că ea îi va îmbolnăvi pe toți. Astfel, i-au stropit ușa apartamentului cu clor și chiar au dat-o afară din magazinul aflat la parterul blocului. Femeia a împărtățit aceste întâmplări neplăcute cu prietenii ei virtuali, printr-o postare pe Facebook.

„Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”, a fost mesajul Mihaelei, în care povestește prin ce a trecut.

Asistenta umilită a fost așteptată cu flori de militarii gălățeni

La întoarcerea de la serviciu, Mihaela a avut parte de o bucurie. Militari Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată „Unirea Principatelor”, condus de lt. col. Lucian Oancea, au așteptat-o cu un coș plin de flori și au felicitat-o pentru toate eforturile depuse în această perioadă dificilă.

„Nu am crezut că voi trăi vremurile în care dumneavoastră mă veți apăra pe mine. Vreau să vă spun în numele Batalionului 284 Tancuri că noi vă suntem alături. Vă mulțumim nespus de mult pentru efortul pe care îl faceți și vrem să vă urăm putere de muncă și foarte multă sănătate. În semn de omagiu pentru meseria dumneavoastră și pentru ceea ce faceți în zilele astea dificile, vă rog să-mi permiteți să vă înmânez singura armă împotriva căreia nicio armă nu poate trage”, a fost urarea militarilor.

Mihaela a rămas fără cuvinte, reușind, printre lacrimi, să spună că nu merita tratamentul urât venit din partea vecinilor săi.

„Chiar nu știu cum să vă mulțumesc, cu toate că și astăzi am fost abordată la serviciu și toți cei care mă cunosc și știu ce fel de om sunt mi-au dat dreptate și mi-au spus că nu meritam așa ceva.” , a fost răspunsul Mihaelei.

Adauga un comentariu