National

Imagini emoționante! O bătrână de 90 de ani, surprinsă de gestul unui tânăr: „Dar de unde, cine sunteți? Spuneți-mi o vorbă! Tare mă mai tem, asta mă oprește să trec pragul”

Publicat: 07 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini emoționante O bătrână de 90 de ani surprinsă de gestul unui tânăr Dar de unde cine sunteți Spuneți-mi o vorbă Tare mă mai tem asta mă oprește să trec pragul

O bătrână de 90 de ani, din București, a avut parte de o surpriză din partea unui tânăr. Femeia nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva. Reacția ei este extrem de emoționantă. Bătrâna nu mai iese din casă de teama coronavirusului și s-a trezit cu mai multe plase de mâncare în fața ușii. Responsabilul? Iulian Văcărean, un tânăr din București, care a și postat pe Facebook imaginile emoționante.

„Vai de mine! Nu am primit, de când sunt eu pe fața pământului, atâtea bunătăți! Dar de unde, cine sunteți? Spuneți-mi o vorbă! Eu nu am mai întâlnit atâta binefacere, de când m-a făcut mama mea!”, a spus bătrâna.

„Vecinii sunt impacientați că nu mă văd, că eram o mișcare pe aici, la prăvălie. M-am mișcat multă vreme, nu am ținut cont de vârstă. Tot ce am eu e o amețeală groaznică, în rest nu am nimic. Nu m-a durut în viața mea nici măcar o unghie (…) Tare mă mai tem, asta mă oprește să trec pragul. E cum spunea bunica: frica păzește bostănăria! (…) În zodia mea, există un motto: „Vreau să știu” și „Eu pot totul!”. Asta m-a călăuzit de-a lungul anilor”, a mai spus femeia de 90 de ani.

Adauga un comentariu