Stiri si curiozitati

Imagini fabuloase de la nunta lui Andi Moisescu cu Olivia Steer! Cele doua vedete sunt impreuna de aproape 15 ani! La nunta lor a cantat Cornelia Catanga

Publicat: 01 apr. 2019
3

Andi Moisescu si Olivia Steer au avut parte de o nunta ca-n povesti in septembrie 2004, tortul fiind creatia unui designer specializat in Austria.

In prezent parintii a doi baieti, Luca si David, Andi Moisescu si Olivia Steer au avut parte de o nunta ca-n povesti in septembrie 2004, la care au participat foarte multe vedete. Evident, la loc de cinste au fost colegii de televiziune de atunci – Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herlo, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Danila, Andreea Liptak, Razvan Spiridon sau Mihai Dedu.

Chiar la inceputul petrecerii, Andi Moisescu i-a cantat sotiei melodia lor, ”Wonderful tonight”, a lui eric Clapton. Tortul cu trei etaje a fost opera unui designer specializat in Austria, asa cum nota atunci presa tabloida, in timp ce atmosfera a fost intretinuta de Cornelia Catanga si de Leo Iorga.

Adauga un comentariu