Magazin

Imagini in premiera cu Pepe si fiica lui – FOTO

Publicat: 08 mai 2013

De cand s-a casatorit cu Raluca, Pepe a ales sa-si tina departe de presa familia, nu si de mall! Paparazzi cancan.ro i-au zarit pe cei trei la cumparaturi, inainte de Paste. Mandru cu asa familie, Pepe si-a plimbat fiica prin magazinele pentru copii tinand-o lipita de pieptul sau.

Maria pare sa fi fost motivul pentru care au dat turele magazinelor. Micuta creste si aproape in fiecare luna trebuie inoita garderoba. Fericita si energica, asa pare fetita lui Pepe la shopping. In timp ce Raluca analizeaza hainutele pentru copii, Pepe danseaza cu fiica lui, scrie cancan.ro.

Si cum vara se apropie, iar marea si piscina ii asteapta impreuna cu fiica lor, aceasta are nevoie si de costum de baie. Raluca pune mana pe un costumas al carui brand e preferat si de Adrian Nastase. Il analizeaza, se uita la pret, dupa care il masoara pe micuta Maria. E cam mare, sa-l luam, sa nu-l luam… pare sa se intrebe Raluca.

Dupa mai multe ture prin magazine, familia Pascu se opreste la patiserie. Pepe incearca sa sustraga ceva pe sest din pungile sotiei sale. Acelasi gest il face si Maria – cotrobaie cu manuta in sacosele mamei.

Comentarii
Adauga un comentariu