National

Imagini incredibile in Romania! Acest tanar a venit cu maceta la cumparaturi

Publicat: 21 nov. 2018

Imagini ca-n filme au fost surprinse la o benzinarie din Merisani, Arges. Un individ a mers la cumparaturi inarmat cu o maceta. Imediat ce barbatul a coborat din masina, angajatul benzinariei a vazut sabia si a blocat usa de la intrare. Individul l-a amenintat printr-un geam si i-a cerut mai multe sticle de bautura pe care nu le-a primit. Angajatul nu a reclamat incidentul.

Prima reactie a barbatului care a atacat o fata in scara blocului, in Alba Iulia. Trecutul sau violent

De el s-a aflat abia dupa ce o colega a povestit totul unui politist pe care il cunostea. Agentul si-a anuntat colegii si dupa ce au vazut imaginile l-au retinut pe individ. Barbatul are 22 de ani si este cunoscut pentru mai multe furturi. Imaginile nu i-au impresionat insa pe procurori care au decis sa il puna doar sub control judiciar dupa o noapte de arest.loading...

Comentarii
  • „Imaginile nu i-au impresionat pe procurori”…bine ati venit in Romania oameni buni, unde hotilor li se brehane de puscarie ca a 2-a zi oricum ies de acolo, betivanii is soferi de nascari iar gagii care umbla cu sabii pe strada nu impresioneaza pe nimeni…pe zi ce trece imi bag din ce in ce mai mult ******* in tara asta mu i sta si pe zi ce trece imi fac din ce in ce mai mult curaj sa o tulesc de aici cat mai repede, oriunde…mi-e si rusine ca sunt roman deseori.

Adauga un comentariu