Actualitate

Imagini incredibile la Iasi! Un tanar este batut si obligat sa bea urina – VIDEO

Publicat: 29 nov. 2018

UPDATE: Conform unor sesizari facute de mai multi ieseni, cei de la Politia Romana Iasi afirma ca filmuletul reprezinta deja obiectul unui dosar penal in curs facut de DIICOT.

 

Stire initiala: Imagini extrem de sensibile la Iasi. Un filmulet postat pe retelele de socializare arata cum doi tineri bat un barbat si il obliga, din spusele persoanei care a postat video-ul, sa consume urina. Concret, persoana care a uploadat video-ul afirma faptul ca tanarul este batut crunt si obligat sa consume urina de catre o familie domiciliata in Iasi. Motivul pentru care acestia il obliga pe tanar sa recurga la acest gest l-ar reprezenta faptul ca, baiatul, refuza sa mearga la cersit. In continuarea postarii, femeia sustine ca familia practic terorizeaza intreg cartierul Cantemir, iar locuitorilor le este pur si simplu frica sa isi mai lase copii afara deoarece acestia sunt agresati de catre membrii familiei.
Intr-o alta ordine de idei, femeia sustine faptul ca, tanarul  ar fi de fapt tatal vitreg al fetei care apare in videoclip si ca mama acesteia ar fi fugit de acasa din cauza batailor pe care acesta i le aplica. Barbatul ar fi ramas in concubinaj cu fata femeii, lasand-o insarcinata.loading...

Comentarii
  • in 2016 acest individ a trait cu mama fetei sa dat la minora iar mamasa a obtinut hotrare judecatoreasca sa nu se apropie de fata la o anumita distanta dar culmea a locuit la alta camera. apoi a plecat cu tot cu fiicasa da aceasta sa intors la acest individ placandui viata cu el. oncica a este de fapt hoata si talharoaica .intr-o zi o sa cada la bulau ca are deja 18 ani.dar pana atunci toti ridica din umeri.care vor fi urmatoarele victime????????????????UITE DOMN PRIMAR UITE CINE SUNT CHIRIASI:UN OM CUMINTE CU SERVICI CU FAMILIE NU PRINDE SI EL O MAGHERNITA:nu e vina dumitale ci a celor cu dosarele ………………..

Adauga un comentariu