Actualitate

Imagini infioratoare cu un tanar din Iasi care a ales sa moara in asa fel. Parintii nu isi revin din soc

Publicat: 20 mart. 2016

@ Medicii au intervenit de urgenta, dar viata tanarului nu a mai putut fi salvata @ Gestul extrem pe care l-a facut baiatul de 29 ani i-a ingrozit pe parintii @ Vecinii au spus ca niciodata nu au auzit certuri in familia respectiva

Ieri dimineata, in jurul orei 5:00, linistea locatarilor dintr-un bloc din Iasi a fost zdruncinata de tipetele ingrozitoare ale unui tanar. Totul se petrecerea in apartamentul in care acesta locuia cu parintii. La un moment dat, Stefan Enache, de 29 ani, a inceput sa-si ameninte parintii cu moartea. O parte dintre vecini au iesit pe scara blocului sa vada ce se intampla, pentru ca familia respectiva era una linistita si nu intelegeau de ce fiul acestuia urla in asemenea hal. Dupa cateva secunde, vecinii au auzit o bubuitura puternica si cand s-au uitat pe geam, Stefan se aruncase de la etajul al doilea. Gestul tanarul i-a ingrozit pe vecini. La fata locului a sosit imediat un echipaj SMURD care l-a transportat pe baiat la UPU de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Leziunile pe care le-a suferit in urma impactului cu asfaltul au fost extrem de severe.

In timp ce medicii il investigau, Stefan a facut stop cardio-resirator. Zeci de minute l-au resuscitat medicii, dar inima tanarului nu a repornit, medicii fiind nevoiti sa declare decesul. Corpul neinsufletit al tanarului a fost transferat la Institutul de Medicina Legala, unde medicii legisti vor stabili cauzele decesului. „Este posibil ca tanarul sa fi fost sub influenta unor substante halucinogene. Pe fondul consumului acestor substante, a avut loc un conflict cu parintii. Dupa acest conflict, tanarul s-a aruncat de la etajul al doilea si a cazut in cap. Tanarul era in soc hemoragic, cu traumatism cranio cerebral sever, fracturi costale multiple, ruptura de splina. In timpul investigatiilor a facut stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat. Parintii sunt in stare de soc”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi.

Politia a deschis o ancheta

Deocamdata, nu se stie care a fost motivul ce l-a determinat pe tanar sa recurga la acest gest extrem. In timp ce se certa cu parintii, Stefan l-a lovit lovit cu un corp dur pe tatal sau peste fata, provocandu-i o fractura de piramida nazala. Barbatul in varsta de 57 ani a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. La aflarea vestii ca fiul a murit, parintii au intrat in stare de soc si nu isi pot reveni. „Tanarul tipa la parinti ca-i omoara. S-au auzit si lucruri trantite prin casa. La un moment dat, a iesit la geam si striga daca cumva nu-l vede nimeni ce vrea sa faca. La cateva secunde s-a auzit o bubuitura. Pana acum nu s-au mai auzit certuri in familia lor, e prima data cand auzim asa ceva”, a spus unul dintre vecini.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestei tragedii. „S-a deschis un dosar penal si luam in calcul toate variantele. Cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor care au dus la producerea acestui incident”, a declarat comisar sef Madalin Taranu, purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie al Judetului Iasi.

Comentarii
Adauga un comentariu