Cancan

Imagini ireale cu Veronica Vulpița în club! Bancnotele de 1 milion îi săreau din sutien

Publicat: 14 feb. 2020

Veronica Stegaru, alias Vulpița, s-a familiarizat tot mai mult cu viața la Capitală, dar și cu viața de noapte.

Veronica Stegaru, alias Vulpița, s-a familiarizat tot mai mult cu viața la Capitală, dar și cu viața de noapte.

Vulpița nu se dă deloc în lături de la distracții, mai ales de la petrecerile cu lăutari și maneliști și dansează până-n zori. La început, aparițiile ei erau ceva mai timide, dar acum…Vulpița face adevărate show-uri, iar dedicațiile curg pentru ea.

O ultimă escapadă nocturnă s-a sfârșit cu un dans mai mult decât sexy, executat de Vulpița, în văzul tuturor.

Deși soțul ei Viorel era și el prezent, Vulpița nu s-a inhibat deloc. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu spatele ușor gol, tânăra vasluiancă s-a urcat pe scaun și a început să danseze lasciv, unduindu-și trupul.

Invitații au observat că Vulpița avea și bancnote de bani care stăteau agățate de sutienul ei, la spate.

A dat lovitura! Veronica Vulpiță, imaginea unui brand de haine

Tânăra din Blăgești, o localitate din județul Vaslui, promovează hainele în mediul online. În momentul în care a aflat de noua colaborare a Vulpiței, Mirela Vaida a reacționat acid.

 Cu toate că este criticată de mulți oameni, există persoane care o apreciază pe Veronica Vulpița și își doresc să o cunoască tot mai mult. Recent, Vulpița a mărturisit că a primit oferte de colaborare de la un magazin de haine și încălțăminte cunoscut de la noi din țară. Tânăra a mărturisit că este ajutată de Emily Burghelea.“Hainele le-a primit de la acea pagină și de acum promovează brandul pe Instagram”, a explicat Emily.

Mirela Vaida a reacționat într-un mod acid în momentul în care a auzit acest lucru.
“Măi, stați un pic! Deci… un brand i-a trimis Veronicăi haine și pantofi ca ea să le poarte în emisiune și să le promoveze pe Instagram?! Prin ce s-a remarcat Veronica? De ce ai vrea să îți promovezi un brand cu ajutorul imaginii acestei fete? Ce a făcut ea?”, a spus prezentatoarea Mirela Vaida.

Adauga un comentariu