Magazin

IMAGINI NEBUNE de la petrecerea de Saint Patrick’s Day – FOTO

Publicat: 18 mart. 2013
Saint Patrick’s Day este o ocazie de sarbatoare pentru irlandezii din intreaga lume. Si, evident, o ocazie pentru o petrecere de pomina. Unii au exagerat cu distractia, asa cum arata imaginile din GALERIA FOTO.
Parada de Saint Patrick’s Day este o traditie atat in Irlanda, cat si in strainatate. Dupa marea foamete din secolul al XIX-lea, cauzata de lipsa cartofilor, un val de emigranti a parasit Irlanda, iar parada de Saint Patrick’s Day a devenit modalitatea acestora de a-si manifesta identitatea. Pornind de la traditie, au inceput sa se organizeze peste tot in lume parade, care au ajuns sa ii includa pe toti cei care impartasesc aceleasi valori, scrie realitatea.net.
„In mod surprinzator, St Patrick’s Day a fost sarbatorita prima data de catre imigrantii irlandezi din America ce duceau dorul tinuturilor natale. Dupa mai bine de 250 de ani de la prima editie, St Patrick’s Day a devenit cea mai mare sarbatoare a diasporei din intreaga lume, iar acum peste 80 de milioane de oameni celebreaza in fiecare an Ziua Nationala a Irlandei”, a spus David Costello, seful adjunct al Misiunii irlandeze in Romania, intr-un comunicat.
Saint Patrick’s Day este o ocazie de sarbatoare pentru irlandezii din intreaga lume. Si, evident, o ocazie pentru o petrecere de pomina.

Adauga un comentariu