Stiri si curiozitati

Imagini nemaivazute de la nunta Ioanei Tufaru, de ieri. Mireasa a aratat fabulos alaturi de sotul ei si invitati, dupa cununia civila

Publicat: 18 sept. 2019

Ioana Tufaru a facut publice primele imagini de la petrecerea de dupa cununia civila. Alaturi de sotul ei si de cei dragi, pe chipul fiice Andei Calugareanu se citea bucuria.

Ioana Tufaru se iubeste de casiva ani cu Ionut, barbatul caruia i-a si daruit un fiu pe nume Luca. Astazi, fiica Andei Calugareanu s-a casatorit ca partenerul ei de viata, devenind in mod oficial doamna Mardare.

Dupa ce a devenit sotia lui Ionut Mardare, Ioana a mers alaturi de prietenii ei la o terasa si a publicat mai multe fotografii pe pagina ei de Facebook.

Extrem de incantata de cum a decurs ziua, ea le-a multumit apropiatilor ca s-au bucurat alaturi de ea si de sotul ei, anuntand ca are de gand sa publice mai multe fotografii in curand.

„Prima serie de poze! Restul maine… A fost una dintre cele mai frumoase zile! Multumim mult celor care ne-au fost alaturi”, a scris Ioana Tufaru pe pagina ei de Facebook. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit