Cancan ultimă oră

Imagini rare cu Bogdan de la Ploiești îninte să devină celebru

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Azi se numără printre maneliștii-fenomen ai momentului, iar piesele sale ajung în numai câteva ore, numărul 1 în trending. Este vorba despre nimeni altul decât Bogdan de la Ploiești, artistul care a rupt Youtube-ul în două și ale cărei melodii sunt cântate absolut peste tot în România, dar și în străinătate.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați maneliști ai momentului, a dat pe spate tinerele și este revelația Youtube-ului!

Puțini sunt cei care știu, de fapt, cum arăta Bogdan de la Ploiești, înainte de a fi celebru. Manelistul și-a făcut un „update” la stilul vestimentar, a mai luat câteva kilograme și a devenit cea mai bună variantă a sa. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, este suficient să aruncați o privire în galeria foto, pentru a vă convinge!

La numai 24 de ani, a adunat o întreagă avere din muzică

Celebritatea l-a propulsat pe Bogdan de la Ploiești pe picior mare, astfel că manelistul se bucură de o viață la care alții doar visează. La numai 24 de ani, are o vilă care se învârte după soare și teancuri de bani în portofel. Puțini sunt cei care știu că Bogdan de la Ploiești a jucat fotbal de performanță, însă a renunțat la acest sport, în favoarea muzicii.

”Sunt campion național la fotbal. (…) Viața ne surprinde, am ales muzica. (…) Mereu mi-am dorit să am eu singur ( n.r bani)”, a povestit el, la Acces Direct. În vila de lux pe care o deține, Bogdan de la Ploiești are un dressing impresionant în care se regăsesc haine ale unor celebre branduri, căci manelistul are nevoie mereu de o imagine impecabilă, atât în mediul online, cât și în ceea ce privește evenimentele.

În momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică, pentru Bogdan nu a mai contat nimic. Și-a urmat visul și tocmai de aceea a ajuns astăzi unul dintre cei mai apreciați maneliști, atât în România, cât și în străinătate.

Adauga un comentariu