Cancan

Imagini rare cu Brigitte Macron tânără. Cum se menține în formă Prima Doamnă a Franței?

Publicat: 19 iul. 2022
Imagini rare cu Brigitte Macron tânără. Cum se menține în formă Prima Doamnă a Franței
Pentru a rămâne tânără, Brigitte Macron are mereu grijă la ceea ce mănâncă

Cu toate că a înaintat în vârstă, Brigitte Macron se menține tânără. Aceasta preferă să consume pește pe grătar și fructe de mare pentru a avea o siluetă de invidiat. Totuși, Prima Doamnă a Franței acordă o atenție sporită și asupra sportului.

Brigitte și-a cunoscut soțul pe când era profesoară. Cu toate că Emmanuel Macron avea 15 ani, acest lucru nu i-a împiedicat și s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt. Un cuplu controversat din showbiz-ul românesc este și cel format dintre Reghe și iubita sa ce a născut de puțin timp. 

Imagini rare cu Brigitte Macron tânără. Cum și-a cunoscut Prima Doamnă a Franței soțul?

Brigitte Macron l-a cucerit pe președintele Franței pe când acesta avea doar 15 ani. Cu toate că există o diferență de vârstă de 24 ani, acest lucru nu a contat. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește unul de altul și sunt împreună de aproape 30 ani. Povestea lor de dragoste a început pe când Brigitte Macron era profesoara președintelui. Emmanuel Macron a început să se apropie mai mult de soția sa atunci când a ajutat-o să rescrie o piesă de teatru. Astfel, cei doi au început să se cunoască mai bine și s-au apropiat. Cu toate că părinții președintelui s-au opus relației și au fost furioși, cuplul nu a renunțat la povestea de dragoste. Mai mult de atât, aceștia i-au cerut lui Brigitte Macron să îl părăsească pe fiul lor până la 18 ani. 

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus „Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”, a declarat Prima Doamnă a Franței. 

În momentul de față cei doi soți sunt de nedespărțit. Emmanuel nu poate sta departe de partenera sa de viață. Se pare că nici la întâlnirile oficiale omul politic nu poate sta mult fără Brigitte. Ba mai mult, aceasta este certată dacă pleacă de lângă soțul său și îl așteaptă noaptea să vină acasă deoarece nu doarme fără el. 

„Nu trece niciodată mai mult de o oră şi jumătate fără să se vadă. Au un program comun, ştiu minut cu minut ce face celălalt”, a precizat jurnalista Gaël Tchakaloff. 

Cum se menține în formă Brigitte Macron

Cu toate că Brigitte Macron are vârsta de 69 ani, aceasta are un corp de invidiat. Se pare că Prima Doamnă a Franței este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Soția președintelui Franței preferă să mănânce pește și fructe de mare. Atât Brigitte, cât și partenerul său de viață sunt mari fani și consumatori a fructelor de mare. Cei doi le mănâncă cât mai des cu putință. De asemenea, aceasta se asigură ca la fiecare masă pe care o mănâncă să conțină și 10 fructe și legume, de sezon. Mai mult de atât, fosta profesoară consumă cu mare plăcere brânza și vinul, două dintre cele mai râvnite produse ale Franței pe care turiștii le testează mereu. 

„Doamna Macron vrea să consume cel puţin 10 fructe şi legume pe zi. Aşa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite. Chiar şi un blanquette de viţel conţine până la 5 legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidenţiale”, a declarat Guillame Gomez.

Pe lângă faptul că are grijă la ceea ce mănâncă, Prima Doamnă a Franței acordă o atenție sporită și sportului. Secretul unei siluete de invidiat este și bicicleta de apartament pe care o folosește zilnic. De asemenea, este singura activitate fizică pe care o face. 

Pentru a rămâne tânără, Brigitte Macron are mereu grijă la ceea ce mănâncă. Aceasta are o dietă echilibrată și consumă în mod special fructe de mare și pește pe grătar. În schimb, pentru a se menține tânără, Monica Tatoiu a recurs la operația de blefaroplastie.
Adauga un comentariu