Cancan ultimă oră

Imagini rare cu Ioana Ginghină, fără machiaj și fără filtre. Fanii actriței au rămas mască

Publicat: 15 mai 2022
Imagini rare cu Ioana Ginghină fără machiaj și fără filtre. Fanii actriței au rămas mască
Ioana Ginghină este mamă, iubită, femeie de carieră și pare să se descurce de minune cu toate aceste roluri

Ioana Ginghină se numără printre puținele vedete de la noi din țară care au curajul să se afișeze în spațiul public fără pic e machiaj sau filtre. Recent, actrița le-a făcut o surpriză fanilor ei după ce a apărut pe InsaStory complet naturală.

Ioana Ginghină are o mulțime de admiratori pe Instagram care îi urmăresc zi de zi activitatea. O duce foarte bine în plan personal, cât și în plan profesional și se pare că are planuri mari, pentru că urmează să se căsătorească din nou cu bărbatul care a convins-o că merită să-i fie alături pentru totdeauna, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină, apariție de senzație pe Instagram

Ioana Ginghină îți ține fanii la curent constant cu ceea ce face în viața personală. Cu numai câteva ore în urmă, în timp ce stătea cu fanii ei de vorbă pe Instagram, actrița le-a arătat cum arată fără machiaj și fără filtre. Fanii vedetei au fost surprinși să vadă cât de bine arată tenul actriței chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe.

Ioana Ginghină, mărturisiri sincere despre nuntă

Ioana Ginghină a trecut prin mai multe relații care au eșuat la un moment dat.

De data aceasta, însă, actrița își dorește să-și refacă viața alături de bărbatul care i-a furat inima, Cristi Pitulice.

Ioana Ginghină își dorește să se căsătorească, însă evenimentul nu va mai fi atât de somptuos așa cum au fost căsătoriile precedente ale vedetei.

Totul se va rezuma la o petrecere destul de simplă, neplanificată cu câteva luni înainte, spontană și foarte lejeră.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment” , a spus Ioana Ginghină.
Adauga un comentariu