Stiri si curiozitati

Imagini rare cu Iulia Vantur la 25 de ani

Publicat: 15 aug. 2019

In urma cu sase ani, Iulia Vantur a decis sa se mute in India, acolo unde traieste si o poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Desi niciunul dintre ei nu a confirmat aceasta relatie, au tot fost imagini cu cei doi impreuna, la diverse evenimente sau vacante.

La varsta de 19 ani, Iulia Vantur debuta in televiziune. in orasul natal Iasi. Vedeta a gazduit mai intai o emisiune-magazin la o statie tv locala, pentru ca ulterior sa devina prezentatoare de stiri la PRO TV Iasi. In anul 2006, Iulia Vantur s-a mutat in Bucuresti, unde a prezentat pe rand stirile matinale PRO TV, stirile de weekend si ‘Dansez pentru tine’. Acum e satena si are aproape 40 de ani, atunci era blonda si cucerea inimile tuturor.

Iulia Vantur isi imparte viata intre Romania si India, tara natala a iubitului ei

Sufletul pereche si l-a gasit la mii de kilometri departare de tara natala. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a facut-o sa se concentreze mai mult pe cariera muzicala, iar in India, Iulia Vantur a facut furori cu vocea sa. Pe langa muzica, vedeta, care s-a mutat din Romania in 2012, se ocupa si de cinematografie.  Ori de cate ori are timp, ea revine in Romania, unde sunt parintii si prietenii ei.

Iulia Vantur s-a nascut pe 24 iulie 1980 in Iasi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actrita si model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 in Indore, India. El este actor, producator si cantaret. Celebrul star de la Bollywood are patru frati, care sunt si ei prezenti in lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Adauga un comentariu