Cancan ultimă oră

Imagini rare cu Lavinia Petrea pe plajă: „Poate un moft, poate o…”

Publicat: 25 iul. 2020

Lavinia Petrea, prezentatoarea știrilor matinale de la Pro TV, și-a luat concediu și a plecat cu familia la Grecia. Lavinia, soțul ei și cei trei copii au ales stațiunea Halkidiki. Vedeta a postat mai multe fotografii pe Instagram și a împărtășit cu fanii ei cum s-a simțit în vacanță, pe blogul ei, laviniapetrea.ro.

Lavinia Petrea a ținut să anunțe că și-a făcut testul pentru noul coronavirus iar rezultatul a fost negative. Asta după ce colega ei de la Pro TV, Andreea Esca, fuse infectată și a trebuit să stea în spital câteva zile. „Poate un moft, poate o ambiție copilărească a noastră, a unor părinți care și-au dorit cumva să își demonstreze că viața merge înainte chiar și în vreme de pandemie. Însă, pe lângă câteva motive prostești probabil, stă cel mai puternic argument pentru mine: echilibrul pe care doresc să-l ofer copiilor mei”, a scris Lavinia Petrea.

A plecat în concediu în Grecia

Prezentatoarea avea apoi să dezvăluie ce a găsit în Grecia, unde a decis să se relaxeze. „Casa este chiar pe plajă, așa cum scria și în descrierea anunțului de pe platforma de travel pe care am făcut rezervarea, are gazon perfect, flori și hamac. Tot ce am găsit aici a fost pe placul nostru și potrivit pentru noi”, este dezvăluirea vedetei.

Adauga un comentariu