Magazin

Imagini rare cu Simona Gherghe si IUBITUL ei! Cum se poarta si ce face cand nu este in direct!

Publicat: 17 iun. 2014

Simona Gherghe pare ca si-a gasit sufletul-pereche. Vedeta tv este indragostita pana peste urechi de Razvan Sandulescu, barbatul care-i sta alaturi din luna martie a anului trecut. Chiar si atunci cand sunt in public, cei doi se poarta ca niste adolescenti indragostiti, pentru care nimic nu mai conteaza in afara iubirii lor. Simona si Razvan au fost surprinsi de paparazzii CANCAN.ro in mall, unde au fost impreuna cu inca un cuplu probabil la film, dupa care s-au oprit la o cafenea.

Citeste si: Pozele pe care Simona Gherghe le-ar vrea sterse

Razvan este foarte grijuliu cu Simona, pe care nu o scapa nicio clipa din ochi si nu rateaza niciun moment ca sa fie tandru cu ea. O mangaie usor pe spate, o ia de mana si ii ofera intreaga lui afectiune. La randul ei, Simona il rasplateste cu zambete sagalnice, tipice femeilor indragostite.

Simona si Razvan au avut pofta de popcorn, asa ca s-au asezat la rand, chiar daca era o coada destul de mare. Pofticioasa, blonda a inceput sa manance din floricele imediat ce vanzatoarea i-a pasat punga. Impreuna cu acel cuplu de prieteni care i-a insotit au mers la cafenea, unde au mai stat de vorba, apoi fiecare si-a vazut de-ale lui. Simona si Razvan s-au oprit la un panou de promovare a unui film, unde vedeta s-a pozat intr-o ipostaza amuzanta, scrie cancan.ro.

Citeste si: De ce a ajuns Simona Gherghe PLINA DE VANATAI acasa

Tot timpul, Razvan i-a acordat Simonei intreaga lui atentie, iar rasetele celor doi vorbesc de la sine si tradeaza chimia si compatibilitatea acestui cuplu. La plecarea din mall, Simona si Razvan au ajutat un copil care s-a impiedicat si a cazut chiar sub ochii lor. Amandoi, in aceleasi timp, ca o adevarata echipa, Simona si Razvan s-au aplecat si l-au ajutat pe baietel sa se ridice, un gest foarte frumos si o dovada ca amandurora le plac copiii.

Citeste si: Cum a fost surprinsa Simona Gherghe in timpul unei pauze publicitare – FOTO

Adauga un comentariu