Magazin

IMAGINI REVOLTATOARE. Educatoarea care isi arunca elevii la cos sau ii batea cu farasul in cap

Publicat: 26 oct. 2012

Din lipsa de personal a fost angajata pentru a-i invata pe micutii de 4-5 ani cantece, poezii sau jocuri interactive. Insa Yan Yanhong nu era educatoarea pe care copilasii sa o indrageasca.

Tanara, nascuta in 1992, a postat pe internet mai multe imagini in care le arata utilizatorilor de pe „Twitterul chinezesc” cum ii tortureaza pe copii.
Educatoarea se distra teribil atunci cand ii vedea pe copii cum sufera. I-a fotografiat pe unii in timp ce aveau banda adeziva pusa peste gura, pe altii in timp ce erau loviti de farasul in cap sau erau pusi sa stea in genunchi, cu fata lipita de podea.

Intr-una din poze se poate vedea cum Yan ridica de urechi un copil, pana cand acesta nu mai atinge solul cu picioarele, iar in dulapul in care micutii isi tineau jucariile se pot vedea sticle de bere, semn ca educatoarea era „insetata” in timpul programului.

Atunci cand presa a aflat despre acest caz, Yan a declarat ca „ea si copiii doar se distrau si se simteau bine”. In prezent politia ancheteaza cazul, iar educatoarea a fost concediata.
sursa: antena3.ro

Adauga un comentariu