Actualitate

Imagini scandaloase. Mita pentru functia de primar al Iasului

Publicat: 06 apr. 2016

@ Un politician din Iasi a ajuns sa cumpere iesenii, in disperarea de a-si face notorietate @ Dupa excursii la manastiri si telefoane mobile, ofera si stingatoare de incendii pentru automobile @ Intentia sa este aceea de a pune mana pe o baza de date cat mai mare, ce va fi folosita in campania electorala pentru alegerile locale @ Imaginile sunt de-a dreptul jignitoare pentru locuitorii orasului

Locuitorii municipiului Iasi au fost loviti de un nou blestem. Un individ care a ajuns conjunctural in Parlamentul Romaniei si care nu a facut absolut nimic in tot acest timp, a ajuns sa fure startul campaniei electorale pentru alegerile locale. Disperat ca nu va mai prinde niciun loc in Camera Deputatilor in toamna, individul cauta sa-si faca notorietate pentru alegerile locale. Si nu oricum, ci promitand tot felul de fantasmagorii, oferind premii peste premii si cadouri gratuite oamenilor. Si culmea, dupa ce a promis biciclete, telefoane si excursii la manastiri, a ajuns sa ofere chiar gratuit extinctoare pentru masini. Deputatul asa-zis independent Viorel Blajut a umblat prin oras, tipand ca din gura de sarpe ca soferii pot beneficia de extinctoare gratuite pentru autoturismele lor daca vin la sediul firmei Iasisting SRL si semneaza pe propria raspundere ca vor un astfel de aparat.

Ba chiar, oamenii au fost obligati sa-si dea si datele personale, pentru a beneficia de extinctorul in cauza. Datele oamenilor din cartile de identitate, cel mai probabil, vor fi folosite de Blajut in campania electorala pentru primarie. Pentru ca nu a facut nimic in timpul mandatului de parlamentar, Blajut nu mai are niciun fel de credibilitate. Iar pentru a nu se face de ras, acesta a ajuns sa ofere mita electorala mascata sub forma unor cadouri.

Citeste si: Un candidat la Primaria Iasului a furat startul campaniei. Mita cu execursii la manastiri pentru voturi

Pentru ca are nevoie disperata de notorietate, individul a ajuns sa recurga la promisiuni de tot felul si chiar sa ofere cadouri sub forma unor tombole. Deputatul a umplut zilele trecute cutiile postale de la blocurile din oras cu pliante prin care cere sprijinul iesenilor pentru a candida la Primaria municipiului. Si ca totul sa fie clar, nu se sfieste sa-i cumpere pe oameni sub forma unor asa zise cadouri. Blajut vrea sa-i cumpere pe oameni cu biciclete si telefoane mobile. Ofera 100 de biciclete, 1.000 de telefoane mobile si 4.000 de excursii la manastiri, promisiuni greu insa de tinut. Practic, acesta candideaza independent si are nevoie de semnaturi pentru a se putea inscrie in cursa electorala. Si astfel incearca sa-i pacaleasca pe ieseni cu asa-zise premii.

„Ca deputat independent, aflat în opozitie, m-am luptat pentru toate proiectele municipiului nostru, indiferent din partea carui partid veneau. Am fost mereu de partea comunitatii. Sunt sigur ca doar împreuna, noi, cei care dorim binele orasului, putem readuce Iasul acolo unde merita! Sa facem din Iasi un oras prosper!”, a sustinut Blajut in mesajul sau. Chiar daca nu a facut absolut nimic in acesti mai bine de trei de cand este deputat, Blajut a avut tupeul sa vina in fata iesenilor si sa-i minta cu nerusinare. Nu este pentru prima data cand ofera mita electorala, mascata sub forma unor tombole, in care vrea sa sensibilizeze locuitorii orasului.

Comentarii
  • Nu v-ati saturat de tupeul nemasurat si de obraznicia lui? In prostia si nemernicia lui, e posibil ca el sa si creada ca merita! Opriti golanul!

  • Sa fie clar! Nu-l cunosc, nu sunt „iesean” dar am observat ca a picat greu la stomac BZI. Probabil nu a cotizat. Sunt banii proprii, omul face ce vrea cu ei.

    • Corect! Si daca nu avem de ales decat numai dintre ti.ga.ni fata de Movila, Carlan, Chirica, Covrigaru de Surdu si altii, Blajut e de preferat!

  • Haoleu! tiganosu premar! ne rade o tara intreaga ,poate ne schimam si in moda ;ne imbracam in fuste lungi inflorate si incepem sa furam de prin tramvai

  • Cât oferă PSD-ul pentru anti-campanie, băieți? Sau, probabil, la voi nu ajunge nimic, că pionii sunt mutați de ăia care fac jocul…
    Ce să mai dau din casă, oamenii deștepți înțeleg mersurile cotidianului vostru.

  • ieseni prostalani, isi merita sparta taranii dracului. cum naiba sa te duci bai cu VW golf, passat, etc ca sa-ti lipeasca toanta aia roscata kkt-ul de sticker pe fundul masinii, si asta pentru un stingator chinuit. si sa mai si intrebe nasoala „v-a inregistrat colega”, de parca erau animale. Bah amaratilor, luati-va dracului dacia 1300 sau bicicleta.

Adauga un comentariu