Actualitate

Imagini senzationale de la Palatul Culturii! Sute de ieseni au ramas impresionati de cele vazute – FOTO, VIDEO

Publicat: 04 dec. 2016
Sambata seara, in parcul Palas a avut loc un spectacol unic in regiune: competitia internationala de video mapping LightUp Festival. Astfel iesenii au avut ocazia unica sa vada cum arata iarna in imaginatia a sase video artisti din Europa si de peste Ocean. Senzatiile au fost cu atat mai intense, cu cat toate creatiile au fost concepute special pe formele arhitecturale ale Palatului Culturii
 
Datorita suprafetei mari de proiectie, de 1.600 mp, precum si a efectelor tridimensionale, publicul a avut parte de o experienta vizuala impresionanta si unica. Participantii au venit din Belgia, Italia, Polonia, Romania si Mexic. Show-ul a fost completat de muzica interpretata de Golan & Muse Quartet, iar George Vintila a fost prezentatorul evenimentului. 

Marele premiu in valoare de 5000 euro a fost castigat de echipa belgiana formata din Patrice Pedrotta&Benoit Dal Don din Belgia. Locul doi in valoare de 3000 euro a fost adjudecat de romanul Silviu Apostol urmat pe locul trei (1000 euro) de un alt roman Andrei Cozlac.

Citeste si: Iasul intra in atmosfera sarbatorilor de iarna: Evenimente si lumini de Craciun in inima orasului

Duminica, de la ora 18:30, la Palas se vor aprinde luminile de Craciun. Si in acest an, ansamblul urbanistic este imbracat in sute de mii de luminite si este impodobit cu decoratiuni de poveste, realizate special. Pentru a marca debutul sarbatorilor de iarna, Filarmonica Moldova Iasi ii va incanta pe cei prezenti in Atriumul Palas cu un concert extraordinar, la care va participa si corul de copii Angeli.


loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit