Scena artistica din Romania

Imagini sfasietoare cu Arsinel, la parastasul de 1 an al Stelei Popescu. Batran si bolnav, a stat in ploaie si i-a tinut coliva. Durerea se citeste pe chip

Publicat: 22 nov. 2018

Cu doar o zi inainte de implinirea unui an de la moartea Stelei Popescu, Aleaxandru Arsinel a mers la mormantul acesteia din cimitirul Cernica.

Alexandru Arsinel, la mormantul Stelei Popescu, la un an de la moartea acesteia. Artistii de la Teatrul de Revista Constantin Tanase au mers in aceasta dimineata la cimitrul din Cernica, acolo unde se afla mormantul Stelei Popescu, pentru a-i face acesteia o pomenire, cu o zi inainte de implinirea unui an de la decesul acesteia.

Inca de la primele ore ale diminetii, mai multe masini au ajuns la cimitir. Artistii au adus mai multe cosuri pline cu colaci si pungi cu alimente, care vor fi date de pomana. Nu a lipist nici Alexandru Arsinel, fostul partener de scena al Stelei Popescu si prieten bun cu artista.

Dupa sfintirea pachetelor si o scurta slujba, oamenii au ajuns la mormantul,, care era deja plin de flori.
Sambata trecuta, familia Stelei Popescu a organizat parastasul de un an si atunci au fost duse la cimitir mai multe buchete de flori, dar si o coronita in culorile steagului Romaniei.

Dupa parastas, chiar langa mormant, Alexandru Arsinel a vorbit despre Stela Popescu, cu ochii in lacrimi. ”Despartirea de ea e foarte dureroasa. O despartire grea pe care o resimtim in fiecare zi, si acasa, si aici, la mormant, si pe scena. Este foarte trist pentru mine care am jucat o viata intreaga cu ea, sa nu mai pot spune pe scena – Stela Popescu. E foarte drureros. Nici nu mai pot sa vorbesc”, a spus Alexandru Arsinel, la parastasul de un an de la moartea artistei.

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la varsta de 81 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Marea doamna a Teatrului de Revista, asa cum a fost considerata Stela Popescu, a fost inmormantata la cimitirul Cernica, acolo unde avea amenajat deja locul de veci si unde se afla inmormantat si sotul ei.

Adauga un comentariu