Bizar

Imagini socante cu omul care nu are capul pe umeri. Cand s-a nascut, doctorii i-au spus mamei sa-l lase sa moara de foame – FOTO

Publicat: 03 oct. 2016
14

Ai auzit vreodata de artrogripoza? Este vorba despre o afectiune din cauza careia o persoana vede doar cu susul in jos. Claudio Vieira de Oliviera sufera de aceasta maladie grava. E caracterizata printr-o mobilitate exagerata a articulatiilor, din cauza careia nu-si poate mentine capul in pozitie verticala.

claudio vieira de oliviera

In urma cu mai bine de 40 de ani, mama lui fusese sfatuita de medici sa-l lasa se moara de foame pentru a-i pune capat chinurilor, cu atat mai mult cu cat se presupunea ca bebelusul nu avea sa traiasca mult.

In ciuda predictiilor medicale, de atunci au trecut 4 decenii, iar Claudio Vieiro de Oliviera a invatat sa fie cat mai putin dependent de cei din jur. Ba chiar a scris singur o carte, tastand cu ajutorul unui pix tinut in gura.

claudio vieira de oliviera

In carte isi prezinta afectiunea, dar si cum mama lui l-a invatat sa se descurce singur. Din pacate, din cauza starii lui, niciodata nu a putut sa foloseasca un scaun cu rotile.
Adauga un comentariu