Cancan ultimă oră

Imagini șocante de după accidentul în care Tavy Puștiu a murit. Ce striga soția acestuia – Video

Publicat: 17 aug. 2020
Accidentul în care Tavy Puștiu și-a pierdut viața

O filmare incredibilă, realizate la doar 5 minute după accidentul tragic de tren în care și-a pierdut viața cântărețul Tavy Puștiu, a apărut în urmă cu câteva ore.

Imagini incredibile realizate cu telefonul mobil la câteva minute după ce mașina în care se afla manelistul Tavy Puștiu a fost lovită de tren. Mai multe persoane aflate la fața locului au încercat să-l descarcereze pe solistul și pe soția lui cu mâinile goale. Câțiva bărbați au tras de fiarele îndoite, în speranța că vor putea să-i elibereze pe cei captivi.

Oamenii au încercat să-i scoată pe cei doi din mașină înainte de sosirea ambulanței

”Nu-l mișca. Adu ceva să lucrăm aici, la baterie. Nu-l mișca, doamna este asistentă, auzi”, se aud strigând bărbații aflați la fața locului, pe șina de calea ferată.

În imagini apare o femeie îmbrăcată în roșu, cu un rucsac în spate. Aceasta încearcă să împrăștie mulțimea care se adunase buluc, majoritatea încercând să dea o mân de ajutor.

”S-ar putea să fie lovit la coloană, lăsați-l un pic. Dați-vă…”, , strigă femeia.

De cealaltă parte, doi bărbați se întreabă dacă tânărul din mașină este sau nu viu.

”Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!…”, spune unul dintre ei.

”N-are mă, ce dracu…”, îi răspunde celălalt.

”Las-o pe doamna un pic, las-o pe doamna”, spune al treilea.

Soția lui Tavy Puștiu se aude strigând

Între timp, cei prezenți își dau seama că persoana decedată este nimeni altul decât Tavi, vecin cu ei și o mică celebritate locală.

”E Tavy? Bă, ești prost?…”, se aud bărbații discutând.

Asistenta intră în mașină și vizibil afectată de ce vede strigă către cei prezenți: ”Ați chemat ambulanța? A pierdut mult sânge”…

”Da, am chemat…”, i se răspunde.

Un al treilea gesticulează către soția lui Tavy, aflată într-o stare din ce în ce mai proastă.

”Hai, că imediat vine… Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră…”.

Filmarea se încheie cu oameni care trec prin cadru și se iau cu mâinile de cap:

”E Tavy ăsta mă? E Tavy!”…

Tavy Puștiu, accident teribil: l-a lovit trenul

Tavy Pustiu și-a pierdut viața în urmă cu două zile, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un tren în județul Prahova. Cântărețul și-a transmis practic moartea pe Facebook, el aflându-se în live alături de prietenii lui, în momentul impactului. Tavy asculta muzica cu boxele mașinii date la maxim, iar soția lui, care se afla la volan, nu a văzut și nici nu a auzit trenul care se îndrepta către ei. Impactul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată. Tavi a murit pe loc iar soția lui a rămas conștientă, în timp ce-și vedea soțul murind. În prezent, ea se află în stare gravă, la spital.

Comentarii
Adauga un comentariu