National

Imagini şocante filmate în interiorul unei ambulanţe în momentul în care a fost implicată într-un accident VIDEO

Publicat: 02 nov. 2019
accident pitesti

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul unei ambulanţe SMURD din Piteşti, implicată într-un accident rutier, au fost publicate de presă locală.

În video se poate vedea momentul în care ambulanta intra în coliziune cu o maşină şi paramedicii aflaţi în autoutilitara sunt aruncaţi pur şi simplu dintr-o parte în alta.

În ambulanţă SMURD se aflau trei membri ai echipajului şi şoferul. Trei dintre acesia au ajuns la spital în urma impactului, dar din fericire niciunul nu a suferit răni grave.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile în centrul orașului Pitești. Ambulanța era în misiune, având pornite semnalele acustice și luminoase, când a pătruns într-o intersecție.

O altă mașină a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului, fără a observa mașina SMURD și a intrat în coliziune directă cu aceasta.

În urma accidentului, o femeie de 63 de ani, pasager în autoturism, a suferit o contuzie toracică.

Trei membri din cei patru ai echipajului SMURD – doi paramedici şi un voluntar – au fost răniţi, unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană.

Adauga un comentariu