Magazin

Imaginile care fac INCONJURUL LUMII. Cum arata singura fiica a lui Elizabeth Taylor – FOTO

Publicat: 29 iun. 2016
Actrita Elizabeth Taylor, una dintre cele mai fermecatoare si fascinante actrite, adevarat simbol al cinematografiei mondiale, a impresionat lumea intreaga nu numai prin talentul sau remarcabil, ci si prin frumusetea aparte, indeosebi prin ochii de culoare violet. Renumita si pentru multiplele sale casnicii, Liz Taylor a avut o singura fiica naturala, care i-a mostenit ochii.
Elizabeth „Liza” Frances s-a nascut la 6 August 1957, iar tatal ei a dat o petrecere de ”bun venit” la Madison Square Garden, cu 18.000 de invitati, care a fost transmisa in direct de CBS. Cateva luni mai tarziu, in martie 1958, MichaelTodd isi pierde viata intr-un accident de avion, iar micuta Liza nu-si va cunoaste niciodata tatal natural.
Pustoaica mosteneste ochii superbi ai mamei, cu reflexii violet, iar numarul mare de barbati care trec prin viata acesteia din urma nu reuseste sa le strice relatia. Liza este adoptata de Richard Burton si se tine departe de luminile rampei. Retrasa la tara, undeva la nord de New York, Liza s-a dedicat sculpturii.
Adauga un comentariu