National

Imaginile durerii în București după ce o mașină de poliție a spulberat două fetițe! Altar de flori în locul în care Raisa a fost omorâtă – FOTO

Publicat: 14 ian. 2022
Raisa este fetița ucisă de o mașină de poliție în București
În locul în care Raisa a fost ucisă au apărut lumânări dar și jucării de pluș cu mesaje de condoleanțe

Durere fără margini în București în locul incare o mașină de poliţie a acroşat două fetiţe. Accidentul s-a produs joi iar una dintre fetițe a fost omorâtă, cealaltă fiind internată în spital cu leziuni care nu îi pun în pericol viața. La locul în care s-a produs tragedia, familia dar și mulți necunoscuți au făcut un altar de flori.

Cercetările sunt în plină desfăşurare şi nu se cunosc foarte multe detalii mai ales că autorităţile au fost acuzate de faptul că țin la secret ancheta.

Altar de flori în locul în care o mașină de poliție a spulberat două fetițe

Familia fetiței care a fost omorâtă de o mașină de poliţie este sub o durere greu de imaginat. La locul în care s-a produs accidentul a apărut un altar de flori. Familia, dar și necunoscuți, și-au arătat regretul morții feţei în vârstă de doar 11 ani. Oamenii au ales să lase câte un mic omagiu la locul evenimentului. Vorbim despre păpuși, flori și lumânări. Mesajele sunt de-a dreptul dramatice:

„Te iubim, nu te vom uita niciodată”, „Să te odihneşti în pace, suflet drag!”, „Ne va fi mare dor de tine”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de oameni

Fetița a fost spulberată, alături de o altă fetiță, în timp ce treceau pe trecerea de pietoni. Cel care a condus autovehiculul este un poliţist care aparţine de Secția 5 Poliție şi care a fost încadrat în 2017 în sistem.

Ce s-a întâmplat pe strada Laminorului din București

În cursul zilei de joi, pe strada Laminorului din București s-a produs un accident rutier. Așadar, un polițist care conducea un autoturism aparținând de Poliția România a suprins și acroșat două fete care traversau strada pe trecerea de pietoni. Agentul de poliție nu consumase alcool, iar părerea martorilor este împărțită. Unii dintrei ei susțin că avea semnalele luminoase pornite, pe când alții susțin contrariu.

„Am văzut, le-a lovit în plin. O fetiţă cu piciorul rupt, care a rămas pe trecere, şi alta care a fost aruncată 30 de metri. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. A venit o singură ambulanţă, apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, a declarat tânărul care a fost martor la accident.

 

În schimb, Poliția Română a emis un comunicat în care a explicat starea de fapt:

„Astăzi, în jurul orei 13.30, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la un accident rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție, pe raza sectorului 1. Agentul de poliție, aflat la volan, polițist încadrat în anul 2017, a surprins și accidentat două minore ce erau angajate în traversarea străzii.

Autospeciala rula cu semnalele luminoase in funcțiune. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de prim ajutor. Cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Între timp, în spațiul public au apărut informații despre momentul în care s-a produs accidentul. Imaginile au fost publicate pe BZI.RO și se pot vedea accesând următorul link.

Sursă foto: captură antena3.ro

Adauga un comentariu