Local

Imbracaminte si incaltaminte contrafacute, confiscate de politistii de frontiera – FOTO

Publicat: 04 iul. 2016
Politistii de frontiera au efectuat trei perchezitii, in mai multe spatii, unde au descoperit peste 200 articole de imbracaminte si incaltaminte susceptibile a fi contrafacute, care urmau a fi valorificate pe piata prin vanzare directa intr-un centru comercial. In cursul lunii iunie, in urma actiunilor specifice desfasurate de politistii de frontiera, au fost obtinute informatii cu privire la realizarea de acte si fapte de comert cu bunuri susceptibile a fi contrafacute.
Ca urmare a acestui fapt, in urma documentarii efectuate, la sfarsitul saptamanii trecute politisti de frontiera din cadrul Biroului Combatera Migratiei Ilegale si Infractionalitatii Transfrontaliere si a compartimentului Criminalistica, din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, au pus in aplicare trei mandate de perchezitie emise de Judecatoria Galati pentru mai multe locatii din municipiul Galati.
In urma actiunilor au fost descoperite 220 de bunuri (articole de imbracaminte si incaltaminte), toate avand inscriptionate insemnele unor marci inregistrate, susceptibile a fi contrafacute. Bunurile respective urmau a fi vandute direct intr-un centru comercial situat in municipiul Galati. Bunurile in valoare estimata de aproximativ 26.200 lei au fost ridicate in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera galateni, iar in cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.
Adauga un comentariu