Actualitate

Imbulzeala la fasole si carnati pe strada Lapusneanu – UPDATE FOTO,VIDEO

Publicat: 24 ian. 2014

UPDATE 13:41 – Iesenii aproape ca s-au calcat in picioare pentru a primi o portie de carnati cu fasole si colac, mancarea fiind distribuita pe strada Lapusneanu. Oamenii au daramat inclusiv gardurile amplasate pentru delimitarea zonei in care iesenii ar fi urmat sa formeze coada.
STIRE INITIALA -In momentul de fata, echipele municipalitatii care se ocupa de gatit si de impartirea miilor de portii de fasole cu carnati si colaci. Acestia aseaza mesele si pregatesc mancarea pentru persoanele care participa la Ziua Unirii. Oamenii sunt asteptati pe strada Lapusneanu, langa Muzeul Unirii, acolo unde va fi oferita mancarea. In zona au fost amplasate si cateva mese, acolo unde cei prezenti vor primi si vin fiert.

Comentarii
    • uitati-va la ei ,ling blidele usl-ului,penrtu un castron de fasole ne-au vandut pensionarii astia. sa vedeti ca rup randurile si la alegeri atunci le da galeti.hooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • ce ****** !nu au pic de demnitate in ei !! romanii pulii !! ia adus ceausescu si ia facut oraseni ! toata viata au stat la pomana !! mie scarba de viermii astia !

  • O TARÅ LOCUITÅ DE SCLAVI, IOBAGI, HURDUBANI,TRÅDÅTORI SI DE UN POPOR LAS UNICAT IN EUROPA! O POPULATIE FÅRÅ COLOANA VERTEBRALÅ VÅ MERITATI SOARTA PE DEPLIN! M-AI RÅU SÅ VÅ PEDEPSEASCÅ DUMNEZEU RETARDATI NENOROCITI CE SUNTETI!

  • cat o sa mai duca PSD-ul… vin generatii tinere din spate cu o alta mentalitate, mult mai greu de prostit… usor usor va disparea toata generatia asta batrana comunista, nascuta inainte de 1965…

  • ce somalezi… parca nu au mai vazut fasole de cand lumea… sa te omori pentru o lingura de fasole si un carnat cabanos la 1,5 lei bucata

  • naravul din fire n-are lecuire.Vina este a marelui conducator iubit, stimat, si mereu inaltat spre culmi de civilizatie si progres, sic.Cind s-a dus ca un cersetor in genunchi la simirad, sa-l lase print mostenitor a IASULUI,a gindit ca un securist de rasa ce este, ca daca va face pomeni electorale pentru populatia saraca, dar tot din banii lor, va cistiga multe voturi. Si saracii au pus botul la o lingura de fasole, la un abonament de tramvai,dar eu eu sint optimist: te poti trezi si din prostie.DOAMNE AJUTA.

  • Ma amuzati maxim cucriticile voastre cu privire la pensionari si chiar moldoveni. Eu sunt moldovean si de-as fi in mintea voastra m-as enerva, dar prefer sa gandesc la rece si sa va amintesc ca s-a ajuns aici poate datorita voua care ati votat pe cei care ne-au adus in pragul saraciei. As fi preferat ca cei care comenteaza aici, sa-si scrie si profesia, ca sa stim si noi ce claae de oameni gandesc in acest fel. Si eu as putea fi suparat pe cei care au votat cu Boc si Base si sa-i invinuiesc ca traiesc mult, mult mai prost din cauza lor, dar ar fi gresit sa gandesc asa. Daca voi vedeti niste prosti in cei flamanzi , eu ma gandesc cum au ajuns ei in halul acesta…

Adauga un comentariu