Actualitate

Imbulzeala si imbranceli la masa pelerinilor – MEGA GALERIE FOTO

Publicat: 14 oct. 2014

Mii de oameni au fost ieri asteptati de organizatorii Sarbatorilor Iasului la deja traditionala masa a pelerinilor. Ca si in anii trecuti, evenimentul a fost organizat la Cantina de Ajutor Social, din capatul strazii Colonel Langa. Multi dintre pelerini s-au asezat la rand pentru a primi o portie de sarmale, o branzoaica si un pahar de vin chiar inainte de terminarea slujbei religioase. Cei de la Politia Locala s-au ocupat de accesul pelerinilor in curtea Cantinei de Ajutor Social.

Avem pregatite peste 60.000 de sarmalute, doua paini gigant, un bulz de mamaliga, dar si branzoaice si cate un pahar de vin, suc sau apa pentru fiecare pelerin„, a precizat Luminita Munteanu, sefa Directiei de Asistenta Comunitara. Chiar daca cei de la Politia Locala au incercat sa organizeze accesul la masa pelerinilor, unii dintre acestia s-au imbulzit in jurul unei mese cu bucate pentru a se infrupta, ingesuiala lasandu-se cu imbranceli si sarmale scapate pe jos.

Comentarii
  • Printre garduri,exact ca oile in strunga!In aceste poze este ilustrata actuala societate romaneasca.Prviti fetele milogilor in comparatie cu cele ale politistilor locali care mentin ordinea!Asa incolonati o sa-i vedem si la sectiile de vot,atunci trebuind sa plateasca nota.Ei sunt cei ce ies din case,ei ne aleg conducatorii.Deci,ei ne conduc!Stati in case la alegeri,lasati aceste oi sa voteze,ca voi nu va deranjati pentru ca sunteti „scarbiti”de clasa politica…….

  • La munca, nu la intins mana!!!!!!!!!!!!!!!! Cand ai nevoie de un om sa te ajute la gospodarie, nu gasesti pentru toti stau la bar sau dorm toata ziua…la pomana suntem primii din Europa!

Adauga un comentariu