Vocea farmacistului

ImmunoMix – Creste imunitatea organismului tau!

Publicat: 23 iul. 2012
7

Copil sau adult, organismul tau este supus unor schimbari in timpul sezonului rece. Toamna si iarna iti lipseste energia din timpul perioadei calde, acest lucru afectandu-ti randamentul pentru actiunile zilnice, tonusul fizic si starea de sanatate.

Stresul si deficienta anumitor componente importante din alimentatia zilnica, sunt inca doi factori foarte importanti cu efecte negative asupra imunitatii. O dieta neadecvata, in contextul sezonului rece are efecte negative asupra imunitatii organismului. De aceea, suplimentele alimentare pe baza de Echinacea sunt indicate pentru cresterea imunitatii si restabilirea echilibrului organismului tau.

Gama ImmunoMix, dezvoltata de Aboca, numarul 1 in farmaciile din Italia, asigura o concentratie echilibrata de ingrediente 100% naturale, realizate in Agricultura Ecologica, care creste imunitatea organismului.

Gama contine extracte active de Echinacea, Propolis si Gheara Pisicii (Uncaria Tomentosa), cunoscute pentru proprietatile benefice in sustinerea imunitatii organismului si protejarea cailor respiratorii.

Produsele pot fi folosite profilactic, in perioade de convalescenta sau coadjuvant in gripe, viroze sau alte afectiuni ale sezonului rece. Siropul bio pentru copii are un gust placut de miere si capsuni, constituind solutia ideala pentru copii mofturosi.

Acum c? ai aflat secretul cresterii imunitatii, pune fundamentele unei s?n?t??i de fier pentru toata familia. Si ca sa fie si mai simplu, te asteptam in luna septembrie in farmaciile Help Net pentru a te bucura de noua oferta Aboca: la achizitionarea unui produs ImmunoMix primesti CADOU o cutie de capsule Propol 2 EMF.

 

Adauga un comentariu