Cancan ultimă oră

Împăcare neașteptată în showbiz! Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 17 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După multe scandaluri și amenințări, Laurette și tatăl fiicei sale, Mihai Ștefan au făcut pace. Mulatra dezvăluie că au reușit să îngroape securea războiului, de dragul Serenei. Laurette și Mihai se văd ori de câte ori bărbatul dorește să petreacă timp cu fiica lui.

A fost o vreme când mulatra și fostul ei iubit erau la cuțite, dar se pare că perioada aceea a apus. Au reușit să dea uitării amenințările cu bătaia, cu pistolul, scandalurile și vizitele de la tribunal. Toate acestea de dragul Serenei, rodul iubirii lor. Deși Laurette are custodia exclusivă a fiicei sale, Mihai este liber să vină să o vadă oricând dorește.

„M-am împăcat în sfârșit cu Mihai. Am lăsat la o parte neînțelegerile și tot ce a fost urât între noi. Acum suntem în relații mai bune, chiar dacă mi-a făcut multe de-a lungul vremii, mi-a furat mașina din parcare, m-a amenințat cu pistolul, m-a amenințat că mă bate. Nici nu mai știu câte amenințări au fost. Ne înțelegem bine, acum vorbim. Serena merge la el ori de câte ori dorește, când i se face dor de taică-su se duce la el. O las. Nu-i problemă. Eu am custodia exclusivă a copilului. Nu are orar de vizitare Mihai”, a declarat Laurette, în exclusivitate, pentru impact.ro.

Fostul iubit al lui Laurette, într-o relație cu Majda Aboulumosha

Mihai Ștefan, fostul iubit al lui Laurette, pare că s-a schimbat total în ultimii ani. S-a cumințit și și-a găsit fericirea alături de Majda Aboulumosha. Cei doi formează un cuplu și au de gând ca a un moment dat să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. Deși Mihai a reușit să se apropie foarte mult de Jacqueline, fiica Majdei, nu am putea spune același lucru despre Majda.

“Serena a cunoscut-o într-adevăr pe iubita lui Mihai, dar nu intră în discuții cu ea. O știe, dar mai mult din vedere așa. Nu are prietenie, ceva cu ea. Nu ies împreună la plimbare. Ea iese cu taică-su. O duce unde vrea, în parc, unde vrea ea. Nu avem nici o treabă cu ei doi ca și cuplu. Nu avem prietenii de genul ăsta”, a mai spus mulatra.

Adauga un comentariu