National

Imparatul romilor, Iulian Radulescu, internat cu probleme cardiace

Publicat: 01 sept. 2013

Imparatul romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, a ajuns, duminica, cu o ambulanta, la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti pentru investigatii medicale, dupa ce a acuzat o stare de rau cauzata de probleme cardiace, in prezent starea sa fiind stabila.

Potrivit regelui international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu, initial, Iulian Radulescu s-a prezentat la control la spitalul din Costesti, judetul Arges, dar pentru ca la aceasta unitate medicala nu exista doctor cardiolog a fost luata decizia de a fi dus cu salvarea la Pitesti pentru control si investigatii suplimentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„imparatul nostru nu s-a simtit prea bine si s-a dus la spital pentru un control, el a venit de ieri (n.r. – sambata) aici, la Costesti, la Casa Regala, unde a participat la stabor, iar azi dimineata (n.r. duminica) a acuzat o stare de rau si de oboseala, ganditi-va ca are o varsta inaintata, 75 de ani, iar ieri a venit cu masina conducand de la Sibiu pana in Arges. Am fost cu dansul la spitalul de aici, de la noi, de la Costesti, dar unitatea nu are medic cardiolog, de garda era un doctor pediatru, si in acest conditii a fost dus cu salvarea la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, unde va fi consultat de catre un medic cardiolog”, a declarat regele international al tuturor romilor crestini de pretutindeni, Dan Stanescu.
Potrivit acestuia, in prezent, Iulian Radulescu este in stare stabila.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu