Bursa Barfelor

Împlinește 6 decenii degeaba! I-a chemat pe bremari să se petreacă, dar nu se știe câți îl mai bagă-n samă!

Publicat: 09 iun. 2021

În continuarea rubricuței de astăzi, babetele cele hâtre vă prezintă una nouă despre același vechi Arăgăzel Pompa. Săptămâna trecută, babetele vă anunțau că Arăgăzel i-a chemat pe mai mulți bremari să se petreacă pe la Slănina Moldovei, dar numai o duzină a răspuns afirmativ invitației, probabil că cei mai fomiști au fost de acord să bată drumul până acolo. Desigur, invitația a fost făcută de Pompa din disperare, pentru că, de când nu mai e șăf pe la cejău, nu prea îl mai bagă nimeni în samă. Acuma, sincer, nici când era pe la cejău nu prea îl ascultau bremarii din giudeț, darămite acu’!

În fine, când a văzut Arăgăzel că nu prea a venit lumea la ceaiul lui dansant, a decis să reprogrameze totul, luând în calcul și având în vedere că mâine își serbează zâua de naștere, cu o cifră rotundă: 60. Gurile rele spun că Pompa vrea să dea o ciozvârtă și un pahar de bere din aia ieftină la o crâșmă din Bucium, dar nici acu’ nu se știe dacă vor veni tăți ăia invitați! Totuși, cu această ocaziune, babetele cele hâtre îi urează lui Arăgăzel o pensionare cât mai rapidă, să ne lase, că tot a păpat banii publici pentru tăiat frunzulițe la câini!

Comentarii
  • Asta încă mai este la PSD? Omul e un CARAMANGIU de clasă,a luat de la stat patrimoniu national și s-a îmbogățit peste noapte nerespectând clauzele contractuale . La partid ( cine naiba a pus poghibala asta păguboasă președinte ???) a pierdut toate alegerile și acum părăsit de toți încearcă disperat sa se salveze folosindu-se de 5-6 primari, consilierii locali și județeni poate,poate o păcăli la București conducerea ca are Org Jud sub control și merita sprijinit. Cred ca nici un om rațional nu poate crede balivernele acestui individ’

Adauga un comentariu