Local

IMPORTANT! In atentia conducatorilor auto din municipiul Iasi

Publicat: 10 mai 2019
1

În data de 1 iunie 2019, Sanctitatea Sa Papa Francisc se va afla în vizita la Iasi. În acest sens, Politia Locala Iasi a demarat punerea în aplicare a planului de masuri organizatorice si de securitate.

Astfel, în mai multe zone din municipiul Iasi, politistii locali au afisat la intrarea în scarile de bloc sau la punctele de lucru ale societatilor comerciale înstiintari referitoare la restrictiile de circulatie.

Vezi si: Masuri fara precedent. Vizita Papei Francisc va paraliza tot centrul Iasului. Toate detaliile legate de cel mai important eveniment al deceniului in oras- SCHITE

"Prin acest mod, solicitam sprijinul cetatenilor detinatori de autovehicule în sensul de a respecta dispozitiile emise de catre Politia Locala Iasi pentru buna desfasurare a vizitei Sanctitatii Sale. Persoanele fizice, societatile comerciale, asociatiile, ONG-urile care detin unul sau mai multe autoturisme si au primit un fluturas sau au vazut un afis precum cel din imagini, sunt rugate sa îsi organizeze activitatea în intervalul 31 mai – 01 iunie 2019, astfel încât sa fie respectate dispozitiile Politiei Locale în aplicarea protocolului de securitate pentru persoane cu rang de sef de stat. Va informam ca autoturismele ce nu respecta masurile impuse vor fi ridicate. Va multumim pentru întelegere, colaborare si va asiguram ca, împreuna, vom oferi posibilitatea desfasurarii în bune conditii a acestei Vizite Apostolice", au precizat oficialii Politiei Locale Iasi.
 

Adauga un comentariu