Actualitate

Important! Miercuri, la BZI LIVE, vine ec. Ioan Barliba, managerul Spitalului Sf. Spiridon, cea mai mare unitate medicala din Moldova. Lasa aici intrebarile tale – LIVE VIDEO

Publicat: 12 dec. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

O noua zi, o noua emisiune speciala la BZI LIVE. Invitatul de miercuri al Roxanei Caraiman este ec. dr. Ioan Barliba, managerul Spitalului Clinic de Urgente Sf. Spiridon din Iasi. Ioan Barliba conduce de peste zece ani cea mai mare unitate medicala din Moldova, un colos al medicinei iesene. In unitatea medicala se afla si cea mai mare Unitate de Primire Urgente din Moldova.

De la managerul Ioan Barliba puteti afla, in direct, ce interventii chirurgicale in premiera se fac la Spitalul Sf. Spiridon, de ce se asteapta cu orele pentru a primi o consultatie in UPU, cand va fi gata banca de piele, tesuturi, ultimele noutati despre dotarea Clinicii de chirurgie plastica si reconstructiva, etc. 

Asadar, daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati invitatului nostru, lasati-le aici la rubrica de comentarii sau pe pagina de facebook a ziarului (http://www.facebook.com/cotidianul.bzi) si veti primi raspunsurile in direct.

Primele emisiuni BZI LIVE au fost un real succes, adunand fiecare in parte zeci de mii de vizualizari.

Ai ratat una dintre emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand click pe linkul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

Adauga un comentariu