BZI LIVE

Important oficial al Universitatii Cuza din Iasi, implicat in promovarea celei mai vechi institutii de invatamant superior a tarii in randul romanilor de pretutindeni, invitat special la BZI LIVE – LIVE VIDEO

Publicat: 09 oct. 2019
282 Vizite 2 Comentarii

Miercuri, 9 octombrie 2019, incepand cu ora 15.00 in Studioul BZI LIVE este invitat special un important oficial al Universitatii Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi, implicat in promovarea celei mai vechi institutii de invatamant superior a tarii in randul romanilor de PRETUTINDENI. Este vorba de conf. univ. dr. Florin Brinza – unul dintre coordonatorii Extensiunii Balti – Republica Moldova a UAIC. Alaturi de acesta se vor prezenta detalii si informatii despre activitatea Extensiune ii de la Balti dar si despre promovarea si atragerea romanilor de pretutindeni la programe de studii oferite de Cuza. Pe de alta parte, despre realitati educationale si strategii respectiv proiecte de viitor pe aceasta zona se va mai discuta. Extensiunea Balti a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi este o forma de invatamant prin care absolventii cu diploma de bacalaureat de la liceele si colegiile din Republica Moldova pot urma in Balti cursurile primei universitati moderne a Romaniei. In prezent, Extensiunea ofera 2 specializari pentru studii de licenta (Economia comertului, turismului si serviciilor si Fizica Tehnologica) si 3 specializari pentru studii de master (Management in turism, Fizica aplicata in tehnologiile informatiei si comunicatii si Drept european).

Toti cei care doresc sa adreseze intrebari o pot face la rubrica de comentarii, pe www.bzi.ro sau in direct, accesand http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media strangand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:
BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi! Iata lista emisiunilor noastre

 loading...

Comentarii
  • Ce parere are despre rectorul UAIC Tudorel Toader care primea legi in plic si el le semna ? Dar de faptul ca a schimbat regulamentul UAIC pentru a-l promova pe baiatul sau ?

    De ce decanii UAIC nu renunta la Tudorel Toader care aduce prejudicii imaginii Universitatii ?

  • Nu,mai mintiti ca nu Universitatea Al I Cuza este cea mai veche din tara ci Universitatea Tehnica sa infiintat in anul 1813 iar universitatea Al I Cuza sa infiintat in anul 1860 iar universitatea de medicina si farmacie Grigore T Popa in anul 1875.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit